Gta sa

w pierwszym miescie poszukajcienajwyzszego budynku jest taki jakby owalnu tzn ma podstawe owalna stoi obok trasy szybkiego ruchu i na szczyt mozna wejsc schodami to znaczy przed wejsciem jest tki smieszny zółty trojkat na samym szczycie jest spadochron

pozdro :lol:

Zobacze :slight_smile:

Druga sprawa.

Jest misja gdzie dają Ci voodoo i masz go sobie przetuningować i jedziesz do kolesi i tam sobie skaczesz. Niewiem tylko co tam dokładnie trzeba robić.

Pojawia się kółko i idą jakies strzaleczki.

Witam, mam nadzieje, że mi pomożecie (zaznaczam, że użyłem opcji “szukaj” na forum, ale jakoś nie mogę znaleźć satysfakcjonującej odpowiedzi ;/ )

Z tego co do tej pory wyczytałem GTA SA wbrew pozorom potrafi działać całkiem płynnie na dość słabych kompach. Czy na moim Duronie 900, GF2 Mx\64mega, 512 SDRam (133) gierka mogłaby działać płynnie ?

I główne pytanie: czy gra na 100% N-I-E działa na win98 ? Bo obecnie mam problemy z dyskiem (bios wykrywa 132 giga ze 160) i nie mogę uruchomić windowsa Xp po instalacji ;/ :S

I jeszcze korzystając z opini znawców: jak mogę sprawdzić co zżera mi najwięcej RAM ? Bo z 512 podczas “bycia” w windowsie zostaje mi mniej niż 50% wolnej pamięci -_- i ewentualnie: jak zwolnić pamięć ? (oprócz zamykania gg, winampa itd.)

Z góry dziękuje za odpowiedz…

wklej loga i napewno c sprawdzą

Musisz wciskać na klawiaturze numerycznej cyfry 2, 4, 6, 8, i wtedy skaczesz :slight_smile:

Siemka.

Ja mam pytanie , gdzie mam przekopiowac moje mp3 do sa ? zeby w radiu byly ? bo w vice city wiem gdzie trzebalo ale tu nie sie moge polapac :stuck_out_tongue:

Moje Dokumenty----GTA SanAndreas User Files—User Tracks

Oki dzieki , zrobilem tak , ale co teraz zrobic zeby to odtwarzalo w tym radiu , bo nadal sa tylko jakies teksty itd :>

AND1 http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=17593 tu masz klogi

Całej muzyki nie musisz kopiować do tego folderu, możesz po prostu porobić skróty do nich w tym folderze.

Wejdź w opcje GTA, potem Audio, Scan User tracks, potem zaznacz autoscan.

cze, jest taka sprawa trochę dziwna z GTA SA wiec jak właczam gre to po paru minutach minimalizuje mi się na pasek zadan, gta sie nie zawiesza jak przywróce z paska to moge grac dalej. Wygląda na to że cos sie w tle włacza i mi gre minimalizuje ale co??? Zaznacze ze wyłączam neta, wszystkie niepotrzebne prcesy, itp.

Qrde nadal nie chodzi :confused:

Najpierw wchodze do moje dokumenty->gta sa cos tam->user tracks i wklejam tu mp3 lub robie skroty , pozniej wlaczam gre , daje options->audio->pozniej jakas tam opcja ( nie pamietam nazwy :stuck_out_tongue: ) i daje zeby mi przeskanowal (bardzo szybko to robi) i zaznaczam zeby automatycznie to robil a pozniej juz tylko wlaczam swojego save i gram , ale muzy nie ma

Gdzie znajde spolszczenie

Nie ma na razie, było już o tym mówione wiele razy. :?

Przepraszam, że nie w temacie, ale znaciem oze program, który liczy ilość klatek na sekunde? Jak tak to prosze o link :-]

Na przykład ten:

:arrow: Fraps 2.6.0

Moze trzeba jeszcze jakis plik skopiowac do moich dokumentow tzn. tam gdzie sa piosenki ?

Gdzie stoi kombajn :lol:? Ale nie tłumaczcie, tylko zaznaczcie na mapie (np. tej

Kombajn stoi na wiosce. Trza jechać gdzieś tam w doł na połodnie…(zależy gdzie masz hatke, ja mam tam gdzie na początku gry)…:smiley:

PS. Już nie mogę przejsc 3 misji :-x :cry:

Trudna dosyć ta gra :?

omawiane to juz było milion razy :shock: , nie ma jeszcze …

Google Twoim przyjacielem! http://www.google.pl