Gdzie jest mysliwiec ? w bazie wojskowej go nie ma moze jak ukoncze jakas tam misje to bedzie :>
Można jaśniej (ze screenami mapki).
Nie wiem zabardzo jak to wytłumaczyc. Poprostu wjeżdząm na autostrardę, jade na południe i potem skręcam w prawo i dojeżdzam na wieś
Będziesz miał okazje przejechać sie tą maszyna jak będziesz miał około 16 % gry gdzieś koło tego miałem taką misje
A może jednak ktoś łaskawie zrobi screena mapki!!?? Jest taki klawisz PrintScreen.
Gdzie jest mysliwiec ?
trzeba wpisac kod wiec sobie go sam poszukaj ja mam pytanie innego typu w jaki sposob mozna wziasc na hol inny samochod ??
Bierzesz ten samochód co sie nim holuje i naciskasz ‘8’ na klawiaturze numerycznej, dźwig sie opuszcza. Jak zejdzie na sam dól podjedz tyłem do innego samochodu, powinie się przyczepić :P.
ja sie tam nie martwie o nped tylko o karte graficzn i procka bo nie wiem czy czasem nie mam za slaby sprzed:(
Jaki ?
czy ktoś wie jak wykonać tą misje od cataliny?
chodzi mi o misję w której miałem z nią obrabować sklep ale zrobili to wieśniaki na czterokołowcach…
Musisz ich gonic i zabic Jak zabijesz jednego to bierzesz teczke czy co tam z niego wypadlo , pozniej gonisz nastepnego itd.
Witam.
czy ktos wie skad mozna sciagnac opisy do mapek ?
Dokladnie do:
-
tagow
-
snapshot ( zdjecia )
-
horeshoes ( podkowy )
-
oysters ( ostrygi )
Mam mapki z zaznaczonymi punktami gdzie co jest ale nie mam opisow do nich.Czy ktos wie skad moge pobrac opisy do nich ?
Moga byc po angielsku, nie ma problemu.
Z gory dziekuje za pomoc.
Link nie dziala :?
Ale to jest link glownej.
Jesli tam sa te opisy do punktow na mapie to dobrze ale jesli to link tylko na odczep sie to niedobrze
—EDIT----
Jednak tak jak myslalem sa tam tylko mapy z punktami.
A mi chodzi o opis dokladny kazdego punktu tak jak to bylo z mapami w gtaIII oraz VC.
Jak za rączkę
I co niby nie ma?
Ale chyba pisalem o opisy do tych punktow a nie do mapy.
Pisze to chyba juz z 3 raz ze mam mape ale z wszystkim na niej (tagi,podkowy itp.) ale nie mam opisu do kazdego punktu.
Wlasnie poszukuje opisow a nie samych punktow zaznaczonych na mapie :?
musisz sobie przetlumaczyc to co jest pod mapkami chyba niesadzisz ze rzobi to ktos za ciebie :?
Ma ktoś oryginalny main.scm? Bo se zmieniłem na jakiś inny i mi teraz błąd wywala pffff, w ***/GTA San Andreas/data/script jest ten pliczek, ktoś by miał 30 sekund to prosiłbym na ford_focus@tlen.pl ;].