Gta sa

Gibon tu masz 100% seva do Gta Vice City http://afriko.webpark.pl/save.rar

ja nie widze nic pod mapkami:

• unique jump

• tags

• horseshoes

• snapshots

• oyster

Bo o te mi chodzi wlasnie.

:? :? :?

ford_focus :arrow: plik wysłany :slight_smile:

No i pogralem se dlużej w GTA SA i pierwsze wrażenie to fajne intro, potem menu nie szczególe. Ustawiam grafike na max, wlanczam gre - szok, co to ma być? Jaka grafika, :o poprostu tragi-komedia, trudno niech se bedzie paskudnie pogram dalej. Wsiadam na rowerek, nawet przyjemnie sie jedzie, jak już sie na jeździęłm to oczywiscie musiałem se przywłaszczyć autko, troche po rozbijać i… kolejna tragedia fizyka gry to kpina. Sporo błedów graficznych, inteligencja postaci śmieszna… I tak troche jak w Simsy się w to gra, przez te nabijanie se siły, umiejetnosci itd.

A no i jeszcze co mi sie podoba to nieraz fajna muzyczka.

A poprzednie wersje GTA mialy lepsza grafike?? Rockstar slynie z badziewiastej grafiki i tandetnej fizyki… w tej grze liczy sie fabuła, grywalność itp.

Jakbyś chciał takie miasto zrobić w extra grafice to se zrób jak taki mistrz jesteś, 4GB miasta na full detale? Ciekawe jaki komp by to odpalił…

Mój A64 i 512 ramu i radkiem x300 :lol: :hahaha:

No to se zobacz np: takiego Source, mapy można probic naprawde ogromne, a grafika i wymagania małe. :slight_smile: A co z fizyka która jest jak w grach z 2000 roku? Już trzecią cześc GTA(3, VC, SA) robia na tym samym silniku… :?

co do grafiki to masz racje zarty sobie robia…ale za to fabula gry jest dobrze dopracowana .

z jednej strony prawda a z drugiej …gdyby chcieli zrobic lepiej to by zrobili.

niezartuj sobie jak by chcieli to by zrobili ,aby nieprzedluzac premiery niedopracowali niektorych zeczy a padlo na grafe i fizyke .

A co do kompa to napewno by pociagnely tylko trzeba chciec .

Mi tam odpowida tak jak jest :D, grafa styka w końcu nie tylko to się liczy (Wy byście grali tylko w jakieś super detale 1024x800 :D), fizyka fajna, nie rewelacyjna, ale da się grać :P, ale niech ktoś pokaże grę z lepszą fabułą…

Potęga tej gry polega na nie pojedyśczych teksturach a na całości, to cąłość robi wilekie wrażenie. A fizyka jest na początku nie kiepska tylko CJ nie umi jeszcze autka prowadzić ani roweru i motoru

Właśnie! Nie ma tego głupiego wczytywania co 5 sekund ;].

post2 przeniesiony

Hmm? A czemu tak sądzisz?

dlaczego do bani ? :?

zna moze ktos stronke z spolszczeniem do gta sa??

jezeli tak to prosze napisac tu albo na gg:xxxxxx

nie ma jeszcze takowego

Czytaj posty.

Nie ma spolszczenia.

Z lepsza fabuła?

Half-Life2

System Shock 2

DeusEx

CoD

MoH

i wiele, wiele innych.

Widze że Adidadi chyba nie zabardzo wie o co chodzi z fizyka. :?

Wiata, a więc problem polega na tym że podczas gry przechodnie i wogóle ludzie prześwitują gdy ich widze, wkurza mnie to już,mam najnowsze strery, dzieje się tak na każdej rozdzielczość i mam ustawione na very high.Wiecie może o co chodzi?bo reinstal tez nie pomógł:(

Mnie się nie podoba, jakieś takie :/,

Nie wiem nie grałem

Nie grałem

Chyba se jaja robisz :hahaha:

GTA ruleeeez :P.

A co do fizyki to mam zastrzeżenia jedynie do myśliwca ‘Hydra’.

Zainstaluj starsze, 4.9.