dary.zary to nic nie da musisz dać inne stery…
PS. mam problem z misją stowaway, minaowicie jak mam wjechać tym motorem na ten samolot? Przecie on jest 2x szybszy jak ten PCJ :?.
dary.zary to nic nie da musisz dać inne stery…
PS. mam problem z misją stowaway, minaowicie jak mam wjechać tym motorem na ten samolot? Przecie on jest 2x szybszy jak ten PCJ :?.
Dziękuje za pomoc, przeszedłem tę misję i to bez kodów - nie jechałem jak pirat drogowy i starałem sie przejeżdzać przeciwników.
Pozdrawiam
można, dodaje się ją identycznie jak się dodawało pliki muzyczne do gta vc i gta 3 czyli kopiujesz ulubiony kawałek piosenki i wklejasz ją do c\program files\san_andreas\profile\i tam odnajdujesz w katalogu inne pliki muzyczne czyli jest to katalog z muzyką jaka jest serwowana w gta sa i tam wrzucasz ten skopiowany plik
p.s nie wiem jaki katalog w gta sa dokładnie odpowiada plikom muzycznym bo jeszcze nie instalowałem tej gry. dałem ścieżke taką jaka była w gta vc :roll:
Gregor10 nie wprowadzaj ludzi w błąd! Zgadujesz! Nie wiesz - nie pisz! http://gtasite.net/articles.php?id=164
sory…kolega powiedział że tak można więc napisałem…a nie miałem okazji żeby sprawdzić bo nie mam gta sa :? masz racje, mój bląd
To źle powiedział ;].
przeprosiny wyraziłem tez na pw jakby co. jak robie błędy to się do tego przyznaje ;]
ford_focus
Dogonisz ten samolot bez problmeu.
Poprostu nie wstawaj na tylnim kole tylko cis do przodu jak jeszcze sa napisy. Pochyl sie najelpiej lekko do przodu wtedy masz lepsza predkosc i doganiasz go w pare sekund i spokojnie mu na poklad wjezdzamy
Ale jak są te napisy to nie można ruszyć :|.
Mi do niego pół pasa brakuje! NA początku jak turbo dostanie to go ani NRG600 nie dogonie!
Chodzi mi o to zebys juz trzymal gaz i wtedy ruszysz bezposrednio po skonczeniu napisow.Nie krec i nie przejezdzaj tych gosci na pasie startowym tylko cis do przodu.
Dziwne…inna wersja gry co
Pamietaj ze musisz mu wjechac tam ktoredy skrzynki wylatuja.
Jak jedziesz motorem to naciskaj W ( pochylanie do przodu ) pulsacyjnie az nie poczujesz ze jedziesz szybciej. On sie pochyla i jest mniejszy opor powietrza i szybciej grzejesz. Ja za pierwszym razem skoczylem do tego samolotu
Nie rozumiem :|.
Na motorze masz mozliwosc stania na przednim kole oraz na tylnim.
Na tylnim stajesz pochylajac sie do tylu i wciskajac lekko gaz.
Na przednim hamujac i pochylic sie do przodu ( on wstaje na motorku wtedy ). Wlasnie na tym klawiszu na ktorym wstajemy trzeba lekko wciskac zeby on nie wstal tylko sie pochylil. Trzeba to wyczuc.
Dobra mam, ale co mam na tym samolocie zrobić? Zabiłem gości mam spadochron i cośtam mam podłożyć, ale co i gdzie to jest?
Ladunek podkladasz na samym koncu samolotu.
Pamietaj ze musisz wziaz spadochron od tego goscia.
I wtedy tylko wyskakuje a samolot sam wybuchnie.
Teraz czeka Cie mily lot w dol.
Nie otwieraj od razu spadochronu.
Otworz zaraz nad ziemia bo bedziesz lecial z godzine na dol
A sama przyjemnosc jest leciec bez spadochronu
Ale skąd mam ten ładunek wziąść?
No masz juz jeden domyslnie.
Jak go rzucic bedziesz mial pilocik do detonacji.
Jednak nie detonuj tylko wyskocz z samolotu.
Poszukaj musisz miec w broniach go.
THX już jest gitara :D.
Który z poniższych kodów oferuje najszybszy samochód?
AIWPRTON- Dostajesz czołg Rhino
CQZIJMB - Dostajesz Bloodring Banger`a
JQNTDMH - Dostajesz Rancher`a
VROCKPOKEY - Dostajesz Racecar`a
VPJTQWV - Dostajesz Racecar`a
WHERESTHEFUNERAL - Dostajesz Romero
CELEBRITYSTATUS - Dostajesz limuzynę
TRUEGRIME - Dostajesz śmieciarkę
RZHSUEW - Dostajesz wózek golfowy
KGGGDKP - Dostajesz poduszkowiec Vortex
FOURWHEELFUN - Dostajesz Quad`a
AMOMHRER - Dostajesz cysternę