IMO:
Hehe dzięki poraz kolejny ( ale ładnie mi sie zrymowało )
Piracka, bo GTA: SA nie wychodzi na CD tylko na DVD.
W misji Cesar Vialpando należy wziąść udział w zawodach, powiecie mi jak sterować tymi ruchami 8) ?
GTA San Andreas :D:D
IMHO chyba chodzi o tego skrina…dziwny jakiś
to wogole nie jest screen z GTA :D:D mapka calkiem inna, grafika jakas wyczepista takiego samochodu wogole w tej grze nie widzialem :D:D ale sciema :D:D:D
sterujesz na klawiawiaturze numerycznej 4,8,6,2
Grafika na tym screnie jest troche bardzoej wymagająca a samochód to
toyota supra
Adiadi a co zrobić gdy należy skręcać na boki, nie na lewo, tylko na lewy górny róg?
Nie moge tej misji wygrać, czy trzeba nie mieć żadnych pomyłek by to przejść?
W misji gdzie nalezy zabić Frediego nie moge sobie poradzić z wyjazdem na ulice. Pomóżcie
Ten screen z Toyota supra oczywiscie ze nie jest prawdziwy.
Tlo tej fabryki to screen ze STALKER lub NfS:Most Wanted.
Sama Toyota Supra tez bedzie z ktorego NfS:U.
Bron rowniez z STALKER.
Ktos sie musial nameczyc zeby zrobic takie cos
Czy ktoś wie jak dodać swoją muzykę do GTA San Andreas.W Vice city było coś takiego jak własna lista a w San Andreas jak to się robi ???
wciskasz w lewo i na góre jednocześnie. Na przyszłość przy tańcu wciasakmy juz klawisze w,s,a,d
A można sie raz pomylić, czy żeby przejść nie można ani razu? :o
;]
A czy u Was też tak jest, że gdzie się pojawisz odrazu jakieś kraksy są (na autostradach) ??
A można jakos zmienić ustawienia by kierowało sie w,z,a,d bo na klawiaturze numerycznej nie nadążam
W opcjach?
Tak, jeśli sie nie da - to sie chyba załamie, i więcej w Sa nie będe grał, gdyż żadnej z 3 dostępnyh misji od kilku zleceniodawcow nie moge ukonczyć
za to już otrzymałeś nagrodę :twisted:
kup oryginała, a poźniej pytaj
i poczytaj regulamin
Monczkin nie koniecznie - mojemu kumplowi też na tej karcie i procku 800MHz zacina się jak np. jest za dużo samochodów w jednym miejscu, trzeba wtedy zresetować kompa. Oczywiście on ma oryginała.