Gta sa

IMO:

Hehe dzięki poraz kolejny ( ale ładnie mi sie zrymowało ) :slight_smile:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55226371 co to za wersja GTA?

Piracka, bo GTA: SA nie wychodzi na CD tylko na DVD.

W misji Cesar Vialpando należy wziąść udział w zawodach, powiecie mi jak sterować tymi ruchami 8) ?

GTA San Andreas :D:D

IMHO chyba chodzi o tego skrina…dziwny jakiś

to wogole nie jest screen z GTA :D:D mapka calkiem inna, grafika jakas wyczepista takiego samochodu wogole w tej grze nie widzialem :D:D ale sciema :D:D:D

sterujesz na klawiawiaturze numerycznej 4,8,6,2

Grafika na tym screnie jest troche bardzoej wymagająca a samochód to

toyota supra

Adiadi a co zrobić gdy należy skręcać na boki, nie na lewo, tylko na lewy górny róg?

Nie moge tej misji wygrać, czy trzeba nie mieć żadnych pomyłek by to przejść?

W misji gdzie nalezy zabić Frediego :stuck_out_tongue: nie moge sobie poradzić z wyjazdem na ulice. Pomóżcie :frowning:

Ten screen z Toyota supra oczywiscie ze nie jest prawdziwy.

Tlo tej fabryki to screen ze STALKER lub NfS:Most Wanted.

Sama Toyota Supra tez bedzie z ktorego NfS:U.

Bron rowniez z STALKER.

Ktos sie musial nameczyc zeby zrobic takie cos :slight_smile:

Czy ktoś wie jak dodać swoją muzykę do GTA San Andreas.W Vice city było coś takiego jak własna lista a w San Andreas jak to się robi ???

http://gtasite.net/articles.php?id=164

wciskasz w lewo i na góre jednocześnie. Na przyszłość przy tańcu wciasakmy juz klawisze w,s,a,d

A można sie raz pomylić, czy żeby przejść nie można ani razu? :o

;]

A czy u Was też tak jest, że gdzie się pojawisz odrazu jakieś kraksy są (na autostradach) ??

A można jakos zmienić ustawienia by kierowało sie w,z,a,d bo na klawiaturze numerycznej nie nadążam :frowning:

W opcjach?

Tak, jeśli sie nie da - to sie chyba załamie, i więcej w Sa nie będe grał, gdyż żadnej z 3 dostępnyh misji od kilku zleceniodawcow nie moge ukonczyć :frowning:

za to już otrzymałeś nagrodę :twisted:

kup oryginała, a poźniej pytaj

i poczytaj regulamin

Monczkin nie koniecznie - mojemu kumplowi też na tej karcie i procku 800MHz zacina się jak np. jest za dużo samochodów w jednym miejscu, trzeba wtedy zresetować kompa. Oczywiście on ma oryginała.