Gta sa

pomocy. Mam tą misje gdzie jedzie się do domku…jedzie się tak strasznie pod gorkę :smiley: potem trzeba wejśc do domu i tam sie skradac i wybrac jakis dokument. masz do dyspozycji tylko nóż. Jak temu pierwszemu gosciowi podciąc gardło ?

NOWE PROGRAMY DO GTA SAN ADREAS

Musisz okraść dom? Bo nie kapję jaka to misja :|, skradasz sie na alt i z pistolecika z tłumikiem mu w paszcze :D.

czy ktos moze mi powiedziec gdzie jest dyskoteka w Los Santos ???

mam athlona xp 2000 , radeona 9200 SE 128mb, 512 ram.

uruchamiam gta sa są filmiki pojawia się plansza z obrazkami i potem gra mi się wyłącza :cry: pomóżcie :!:

a jakie masz stery do radka

Udało mi sie przejść misje gdzie należy “tańczyć ze samochodem” :slight_smile:

Mimo, że wszystkich strzałek nie zaliczyłem, to mimo tego ukończyłem misje z powodzeniem :smiley:

Pozdrawiam :smiley:

ludzie błagam gdzie jest dyska w los santos bo bez niej nie moge zrobic zadania.

:? :stuck_out_tongue:

Nooo…macie skriny. Teraz już wiecie jaka to misja ?? :slight_smile:

Screeny

mam misje pt. Life’s a Beach misja polega na tanczenu na plazy i tu mam problem trzeba nabic 2500 pkt. mi sie udaje max 1500-2000 czy znacie jakis dobry sposób na taniec - jakąś sprowdzoną metodę. Ps. misje w której trzeba było furą podskakiwać zrobiłem za pierwszym razem, a w tej mencze sie od rana.

philips bardzo łatwo sie skacze. Poprostu jedziesz strzałkami jak kazą i tyle. Dla mnie ta misja była o 100 razy prościejsza od tej z voodo. Skup się i naśladuj strzałki. Nauka czyni mistrza :P:P

PS. Już przeszedłem tamtą misję.

ale ja odnosze wrazenie ze mi sie klawiatura spoźnia :slight_smile:

Klikaj jak strzlka jest w samym srodku a nawet jak juz zacznie wylatywac z koleczka. Wtedy najlepiej nalicza punkty za to.

Ps.

Dyskoteka w Los Santos.

Jak bedziesz mial randke z Denise to bedziesz mial na mapie taka plytke winylowa i tam bedzie dyskoteka.

Zapewne o ta misje Ci chodzi bo w innej w LS nie bylo dyskoteki :wink:

Wiecie moze jak używa sie trainerów w SA? I czy można używać 2 na raz ?

:wink:

Zapewne program musi być uruchomiony w tle, i w grze musisz wciskać określone klawisze (najczęściej funkcyjne, jak np. F1, F2).

Dzięki Boczi - a nie wiesz może jak wrzuca sie kradzione towary do samochodu w 2 misji dla Rogera? :slight_smile:

Z pociągu? Musisz trzymać jakiś czas lewy klawisz myszy i puścić, jednocześnie umiejętnie celując w samochód.

Nie, nie z pociągu, w misji HOME INVASION gdy zabrałem paczke z domu, musze ją wynieść na zewnątrz i wrzucić do vana :stuck_out_tongue: Tylko nie wiem jak sie wstawia do vana :smiley:

może z tyłu go podejdź i F naciśnij (albo ENTER) ?

Gdy naciskałem Enter to bohater wypusza z rąk paczke :frowning:

Poradziłem sobie, trzeba było od tyłu zajść do vana i wtedy nacisnąć ENTER :smiley: