nawet niewiedzialem ze tak mozna :lol:
Czy to jest ta misja z low-raiderem jeśli tak to jest to prościutka misja wystarczy potrenować mi sie udało za 8 razem i byłe z siebie zadowolony. Naj lepiej samemu sie pomęczyc satysfakcja gwaranowana, a potem będziesz miał trudniejsze misje
Opel_Vectra
nieładnie grać na kodach [-X
małe rady co do tej misji weź VOODOO czy jak to sie pisze i jedz powoli w tym wyścigu nie trzeba sie śpieszyć
Czy dobrze robie, że w Sa mam 0 fat?
Cycus to źle że nie masz Fat. Macie Gta San Adreas a nie pochwalicie się swoimi screnami jakimiś fajnymi.
powinno się mieć trochę fat-u, po to by nie spadały ci muskuły :]
Poszukuję w Gta San Adreas gokarda gdzie on jest proszę o screna mapki.
Zobacz w tym miejscu gdzie aktualnie na fotce jest kart :?
UPDATE :
raczej tam nie ma to jest willa gdzie wykonujemy jedną z misji od
OG LOC. Tam nie spotkałem gokarta
Gdy wejde na lotniskowiec zaczynba mnie gonić policja i od razu mam 5 gwiazdek a tam musze zrobić jedno zdjęcie . czy jest sposów aby policja mnie nie goniła jak tam wejde ??
GTA = Grand Theft Auto :lol:
Mam pytanie
Jak pojade po swoja dziewczyna (daizy chyba :P) to najpierw ide z nia do baru a opozniej pisze mi cos o hotelu , ale ja nie wiem gdzie jest ten hotel , na mapce tez nie pokazuje
ejjjj kto wie gdzie jest szkola nurkowania w gta sa…piszcie prosze :-o
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
nie ma!
jak długo san nurkujesz to ci dochodzą umiejętności
Witam
Słuchajcie mam taki problem
Wczoraj sie “bawiłem” w ustawieniach gry (dokladniej grafiki) i poustawialem wszystko na full i moja karta tego nie wytrzymala, bo ciagle gralem na najmiejszych ustawieniach. No i teraz nie moge wogule wlaczyc gry…jest czarny ekran i koniec- kaput
jak moge zmiejszyc rozdzielczosc w grze nie wlaczajac jej ??
pozdrawiam 8)
Sprobuj zreinstalowac gre. Powinno pomoc 8)
a jest jakis inny sposob ??, bo to zbyt dlugo trwa a i tak nie mam plytki bo pozyczylem i bede mial dopiero za tydzien