Gta sa

skopiuj sejwy i usuń folder GTA San Andreas User files z twoich dokumentów.

Hdzie znajde jakiś garaż do tuninguw San fierro tylko nie Trans ferder do bam jest mało części do Super GT. Widzałe raz graż wheel coś tam koło plaży ale był zamknięty cały dzień , mam juz 33% ponad i chciał bym sobie stuningować wóz, a następnie przystąpić do “San andreas riders club”

“GTASAsf1.b” to sa pliki save’ow ??

Tak.

dzieki wszystkim. . . wszystko ladnie juz dziala … :lol: :lol:

Wheel Arch Angels.

Odblokowuje się po dodatkowych misjach dla Cesara.

szczerze mówiąc z leksza dziwny ten garaż bo podjeżdżając większością sportówek (a takie się tam tuninguje nie?) nie otwiera się, udało mi się tam stuningować raptem 2 samochody.

Ja narazie nie mam tej gry…ale mam pytanko.Czy na GeForce 2 będę mógł grać w tą gierkę??

Tak.

Tak ja mam i chodzi dosyć spox.

A czy nie ma w grze takiej opcji jak FULL INSTAL ??

(nie mam jeszcze GTA SA)

Jest Full instalation i Custom Instalation (ale, ani tu, ani tu nie chodzi bez płyty).

Czy ktoś może mi przesłac seva z przeszedłom misja gdzie gonie gosci i musze im paczki zabrac , za chiny tego nie moge przejsc a prubuje to juz 3 dni przejsc. Mam przeszle wszystkie wczesniejsze misje ale tej nie moge . Help. maartin_14@o2.pl

Musisz ich odrazu zabić, nie zbieraj paczek potem po nie wrócisz.

Moja fotka (wszystko na max 800x600x16):

poranek5vd.th.jpg

Jak zmienić tw tej grze opcje na minimum żeby płynnie chodziła-gdzie i jak? Pytam ze względu na słabą kartę graficzną…

Options -> Display -> Advanced

Potem przełączasz strzałkami rozdziałke i potwierdzasz ENTER’em

Options -> Display -> Advanced

Czy gra jest legalna.

Czy masz SP1 lub SP2.

Jakie masz sterowniki do karty graficznej.

Mam SP 2. Właśnie zainstalowałem najnowsze sterownki do GF (77.72_win2kxp_international_whql) ale problem jest nadal.Więc sądzicie że powinienem odinstalować SP2? A czy jest może jakiś inny sposób na zmiane tej opcji…tzw że by gra mi lepeij chodzi,bo chciałem tam zmniejszyć…