a czy wiecie ze mozna przejsc do dugiego miasta? jak sie jedzie samochodem na mosty to sa przeszkody i nie da przejechac. ale mozna samemu przeplynac i sie jest w drugim miescie. ale jak sie przeplynie to sie ma od razu 4 gwiazdki.
kalisto , Wydaje mi sie ze kazdy na to wpadl motorniczy10 ,Granaty mozesz kupic tam gdzie Cie przywioza z Los Santos , w tym miasteczku co sie znajdziesz
i co Ci z tego drugiego miasta jak tak czy siak masz te 4 gwiazdki i raczej Cię zabije policja
Aha, dzięki. Nie chce mi się tam jechać aż z San Fierro
Hmmm , czy w SA jest jakies ukryte auto tzn. jakies auto ktorego nie mozna nigdy spotkac na ulicy ? jest cos takiego ? A i gdzie jest lista gdzie pisze jakie auta trzeba ukrasc :> Jak nadokladniej chcialbym uzyskac odpowiedz
Pozdro
To chyba było tylko w Vice City
Na tej stronie jest GTA:San Andreas
http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxx ZA FREE~
-------------------------
Linka zakrywam Lazikar :!:
Witam nowego użytkownika, jednocześnie zapraszam do lektury Regulaminu Forum.
W dokach SF. Dokładnie e tym miejscu z misji od Cesara w której trzeba było rozładować statek i ukraść jedną z bryk. Po tej misji się to udostępnia.
Macie może linka do programu który zrzuca dane auta do wybranego garażu.
Mam jeden ale wogóle nie działa
Wiecie może jak sie kieruje samolotem?/
Zobacz sobie ten topik i inne w dziale gry. Przesadziłes troszkę, przeciez piszą jak byk ludzie
No i jest ciagle zle pokonalem dwie pierwsze zadania a;e trzeciego nie moge nic nie dalo to ze probowalem 30 razy:(
Przepraszam ze przerwe konwersacje
Chcialbym sie tylko dowiedziec gdzie moge znalesc helikopter HUNTER.
Nigdzie nie moge na niego trafic.
Mam 93% gry i chcialbym zrobic misje dla poliscji tym kopterem
Tak jak to VC robilem
jak pozdobywasz wszystkie złota w szkole latania to będzie stał sobie grzecznie na lotnisku
Poza tym szukaj go w Strefie 69 :] (restricted area)
czy ktos by mogl dac linka do solucji misji w gta sa?? najlepiej zeby plik byl w formacie .pdf
kalisto odezwij sie do mnie na PW 8)
nie moge przejść lowraidera gram już z 20 raz i kupa
Ja mam pytanko odnośnie szkół latania
Z tego co stwierdziłem trudna jest szkoła samochodowa a co dopiero następne (ojejku)
Co będe miał jeśli we wszystkich szkołach będe miał złoto ?
Jak widać wyżej w temacie sa podawane nielegalne źródła do ściągnięcia gry. Niestety tylko jeden user, ( żaden z tych, co napisali posty pod kolegą ark Angel 12 ) poinformował mnie o tym.
Temat zamykam ze względu na słabą możliwość śledzenia go.