Gta sa

Spróbuj usunąć plik gta_sa.set z folderu Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files.

Gdy wchodzę w Advanced wywala mnie na pulpit,gra się wyłącza i pojawia si komunikat o błędzie.Bez zmiany tej opcji grać nie będę mógł bo za bardzo mi przerywa.Gdybym zmienił tą opcję powinno być dobrze,bo słyszałem że kolesie grają na GF2 w tą gierkę…Pytanie co może być powodem tego że mnie wywala na pulpit i jest błąd? Czy to może być wina SP2,a może vzegoś innego? A moze jakoś innaczej można wejść w tą opcje? :?

Złączono Posta : 01.07.2005 (Pią) 20:30

Usunąłem nawet wywaliłem z kosza i bez zmian,nadal pojaiwa się bląd :frowning:

Nie odpowiedziałeś na pytanie, czy gra jest oryginalna :smiley:

Jest orginalna :]

Mam straszliwy problem. Wczoraj mój brat, który zaczyna grać w SA (5% gry) zasavewował na moim save (68%). Czy jest jakiś sposób aby to cofnąć/przywrócić mój save?

Jest zrub przywracanie systemu z wczorajeszego dnia… jezeli masz xp :o

wiem ale

po 1 przywracanie systemu nie przywraca save (chyba)

a po 2 wyłączyłem przywracanie i jak włączyłem to miałem 1 punkt przywracania z przed 1 min :frowning:

Ja tak z innej beczki.

Mam 93% gry. Wie ktos moze gdzie stoi ten helikopter HUNTER ?

Bo go szukalem w bazach wojskowych i nieznalazlem.

Z gory dziekuje za info.

Powinna być tylko na DVD ! Jak jesteście zacofanito nie moja wina! Ja mam DVD-ROM osły od 3,5 roku. A nagrywarke DVD od 9 miesiecy!

Złączono Posta : 02.07.2005 (Sob) 12:22

Ej lole ! Mi chodzi bez płyty ? Więc co wy piszecie!?

nie chwal sie tym ze masz pirata bo to nie to forum.

nawet jesli uzywasz cracka do tego :?

I pohamuj troche jezyk :?

Utknelem w ostatniej misji w san fiero gdzie musze rozwalć fabryke Jade po woz zabijam gosci przed brama i przejezdzam w srodku gosci samochód zaczyna sie dymić :frowning: wjezdzam po rampie i sie pali:( macie dla mnie jakies wskazuwki lub kod zeby samochod byl niezniszczalny.

Wpisz kod na zdrowie, bedąc w samochodzie. Samchód przestanie sie palić, jednak nie za bardzo polecam ten kod: gdyz dodają sie pieniądze :frowning:

Chociarz bede troche bogatszy, pieniedzy tak nie używam czesto. thx

Ale jak wpiszesz kod nie przejdziesz gry w 100% :wink: A wlasnie , jak to jest z tym przejmowaniem dzielnic , przejolem wszystkie , pozniej w jednej z misji wywiezli mnie do innego miasta , tam troche porobilem misji , pozniej wrocilem do moja rodzinnego mista :stuck_out_tongue: i juz nie ma tych kolorow dzielnic i wogle nie widzie ludzi z mojego gangu tylko z innych :expressionless:

Axel_14 , kiedy oni Cię wywożą na jakby wioskę to tam już jest nowe życie :stuck_out_tongue: Teraz tam grasz misję…a potem jedziesz do San Fierro. Sam bym chciał wrócić do Los Santos bo tam jakoś najbardziej się mi podoba ale cóż.

PS. A może potem się wraca do Los Santos ?? :]

motorniczy10 Aha :smiley: Dzieki :wink:

P.S Znacie moze jakies miejsca w ktorych sa jakies fajne bronie czy cos w tym stylu :>

P.S 2 Da sie jakos zrobic by szlo tylko to moje radio (tzn. moja muzyka) czyli ze wejde do byle jakiego pojazdu i od razu leci to moje radio ?

Najlepsze są niewątpliwie w sklepie :slight_smile: :wink:

IMHO trzeba się bawić w przełączanie :slight_smile: :smiley:

Ps. Pytanie ode mnie :arrow: potrzebne mi są granaty. Czy da się je kupić w sklepie czy trzeba je gdzieś zdobywać. Mam tą misje gdzie chodze ze ślepym gosciem i muszę zastrzelić pełno gosci tylko że ten ślepy wchodzi pod ogień i zawsze go zabijają :frowning:

jasne że się wraca :smiley:

a granaty raczej można kupić w ammunation.

Sprawdziłem. Niestety nie ma w ammu nation :frowning: