Spróbuj usunąć plik gta_sa.set z folderu Moje dokumenty\GTA San Andreas User Files.
Gdy wchodzę w Advanced wywala mnie na pulpit,gra się wyłącza i pojawia si komunikat o błędzie.Bez zmiany tej opcji grać nie będę mógł bo za bardzo mi przerywa.Gdybym zmienił tą opcję powinno być dobrze,bo słyszałem że kolesie grają na GF2 w tą gierkę…Pytanie co może być powodem tego że mnie wywala na pulpit i jest błąd? Czy to może być wina SP2,a może vzegoś innego? A moze jakoś innaczej można wejść w tą opcje? :?
Złączono Posta : 01.07.2005 (Pią) 20:30
Usunąłem nawet wywaliłem z kosza i bez zmian,nadal pojaiwa się bląd
Nie odpowiedziałeś na pytanie, czy gra jest oryginalna
Jest orginalna :]
Mam straszliwy problem. Wczoraj mój brat, który zaczyna grać w SA (5% gry) zasavewował na moim save (68%). Czy jest jakiś sposób aby to cofnąć/przywrócić mój save?
Jest zrub przywracanie systemu z wczorajeszego dnia… jezeli masz xp :o
wiem ale
po 1 przywracanie systemu nie przywraca save (chyba)
a po 2 wyłączyłem przywracanie i jak włączyłem to miałem 1 punkt przywracania z przed 1 min
Ja tak z innej beczki.
Mam 93% gry. Wie ktos moze gdzie stoi ten helikopter HUNTER ?
Bo go szukalem w bazach wojskowych i nieznalazlem.
Z gory dziekuje za info.
Powinna być tylko na DVD ! Jak jesteście zacofanito nie moja wina! Ja mam DVD-ROM osły od 3,5 roku. A nagrywarke DVD od 9 miesiecy!
Złączono Posta : 02.07.2005 (Sob) 12:22
Ej lole ! Mi chodzi bez płyty ? Więc co wy piszecie!?
nie chwal sie tym ze masz pirata bo to nie to forum.
nawet jesli uzywasz cracka do tego :?
I pohamuj troche jezyk :?
Utknelem w ostatniej misji w san fiero gdzie musze rozwalć fabryke Jade po woz zabijam gosci przed brama i przejezdzam w srodku gosci samochód zaczyna sie dymić wjezdzam po rampie i sie pali:( macie dla mnie jakies wskazuwki lub kod zeby samochod byl niezniszczalny.
Wpisz kod na zdrowie, bedąc w samochodzie. Samchód przestanie sie palić, jednak nie za bardzo polecam ten kod: gdyz dodają sie pieniądze
Chociarz bede troche bogatszy, pieniedzy tak nie używam czesto. thx
Ale jak wpiszesz kod nie przejdziesz gry w 100% A wlasnie , jak to jest z tym przejmowaniem dzielnic , przejolem wszystkie , pozniej w jednej z misji wywiezli mnie do innego miasta , tam troche porobilem misji , pozniej wrocilem do moja rodzinnego mista
i juz nie ma tych kolorow dzielnic i wogle nie widzie ludzi z mojego gangu tylko z innych
Axel_14 , kiedy oni Cię wywożą na jakby wioskę to tam już jest nowe życie Teraz tam grasz misję…a potem jedziesz do San Fierro. Sam bym chciał wrócić do Los Santos bo tam jakoś najbardziej się mi podoba ale cóż.
PS. A może potem się wraca do Los Santos ?? :]
motorniczy10 Aha Dzieki
P.S Znacie moze jakies miejsca w ktorych sa jakies fajne bronie czy cos w tym stylu :>
P.S 2 Da sie jakos zrobic by szlo tylko to moje radio (tzn. moja muzyka) czyli ze wejde do byle jakiego pojazdu i od razu leci to moje radio ?
Najlepsze są niewątpliwie w sklepie
IMHO trzeba się bawić w przełączanie
Ps. Pytanie ode mnie potrzebne mi są granaty. Czy da się je kupić w sklepie czy trzeba je gdzieś zdobywać. Mam tą misje gdzie chodze ze ślepym gosciem i muszę zastrzelić pełno gosci tylko że ten ślepy wchodzi pod ogień i zawsze go zabijają
jasne że się wraca
a granaty raczej można kupić w ammunation.
Sprawdziłem. Niestety nie ma w ammu nation