Jeszcze 17 dni
http://gtareview.com/index.php tu macie licznik
A jakim to cudem skoro GTA:SA w Europie ma premiere 10 czerwca ?
A w USA 7 czerwca ?
komus sie chyba pomylilo cos, chyba ze ktos liczy z dostawa do domu lub opuznienie przesylki ?
Przez to jest jest prawie miesiac opuznienia.
Na stronie od Adidadi jest zas 17 dni ?
Wszedzie jest inaczej.
Ja wierze ze gra bedzie 10 i juz …gora 11
ford_focus 4 listopada 2004 r. :? :? :?
Baardzo stary artykuł… A poza tym chyba chodziło o wersję na PS2.
Noo…Premiera za 8 dni CZEKAJMY cierpliwie
ojojo bedzie sie działo
Oby, oby, oby, oby…
badajcie http://www.gtasite.net/download.php?cmd=click&id=396
w szczególności 54 - 57 sekundę, czyżby ruch był lewostronny :shock: ? Omg…
Hehe właśnie zamówiłem sobie GTA: SA u Cenegi :P. Wymagania przez niego podawane to:
Wymagania:
Procesor: Pentium III 1100 MHz
Pamięć: 256 MB
Grafika: Zgodna z DirectX 64 MB
System: Windows 2000/XP
Wymaga: DirectX 9.0
Dźwięk: Zgodna z DirectX
Napęd: DVD-ROM
Wymagane: 3.6GB HDD
Ja mam:
Duron 1000MHz
512MB RAM
Radeon 9200 SE Gigabyte (64MB)
Windows XP Professional
Nie mam karty dźwiękowaej :), ale cośtam dźwięk mam zgodny z DirectX
DVD-ROM 52x, Nagrywarka DVD-ROM 52x
20GB HDD
Pójdzie mi ? Bo skocze z dachu jak nie :D.
Powiedzął bym że raczej centralny oni sie bujają po swoje dzielnicy więc
im wolno
Mała literówka :oops:
:hahaha:
Jak dobrze pójdzie to za półtorej tygodnia komp chodzi 24/7 z wiadomego powodu :D.
I u mnie
To jest najbardziej oczekiwana gra prze zemnie od początku mojego istnienia :D:D
Kto też zamówił od Cenega.pl ? Przyślą mi to? Chcę być pewny, anie kupić cegłe za 109.90 zł :P.
przysla , oni sa slowni … poczytaj na forach same pozytywne komentarze o cenedze piszą
Ja mam pytanie odnosnie tego spolszczenia.
Gra bedzie w oryginalnej wersji jezykowej ?
Chodzi mi oto czy wszystko bedzie orginalne w grze, glownie napisy i oczywiscie mowa, ale tego nie zmienia nawet po spolszczeniu.
Nienawidze spolszczonych gier.
Jak bede sprzedawac polska wersje (napisy po polsku) to nie wiem czy nie kupie za granica
Ktos sie orientuje jak to ma byc ?
Nawet jak by była po polsku to pewnie w opcjach było by można zmienić.
Pytam sie czy gra bedzie miala cos polskiego (poza wydawca) w sobie czy nie.
Slyszalem ze ma byc opcja z dodatkowa plytka na ktorej jest patch spolszczajacy gre.
Raczej nie bedzie poskiej oficjalnie. Potem może sie pokaże spolszczenie robione przez fanów
I oto kolejna dobijająca wiadomość
"Witamy!
W dniu dzisiejszym firma Take2, dystrybutor gry GTA SA w wersji PC poinformowała nas, że w dniu pierwotnie planowanej Europejskiej premiery, tj 10 czerwca ukaże się w Europie TYLKO i WYŁACZNIE wersja kolekcjonerska gry GTA SA. Wersja kolekcjonerska będzie wielkości pudełka DVD i składać się z książeczki w formie przewodnika po San Andreas oraz płyty DVD z grą.
Produkt będzie dostępny w języku angielskim w cenie 259.90 zł.
W ciągu miesiąca od dnia premiery Take2 nie przewiduje wypuszczenia na rynek innej, tańszej, wersji gry. Nieoficjalnie wiemy, że jest bardzo prawdopodobne, że po miesiącu będzie dostępna również wersja “normalna” która na polskim rynku była by oferowana we wcześniej zapowiadanej cenie polskiej wersji językowej.
Chcielibyśmy gorąco przeprosić za zaistniałą sytuację. Niestety taka jest decyzja firmy Take2 i nie mamy wpływu na nią wpływu.
Pozdrawiamy
Cenega Poland"
Źródło GTAreview
:o :o
:x :x