:hahaha: dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tzn tANIO CZY DROGO?
Drogo, drogo
drogo ze japikole :x w czyli trzeba sie bedzie jakos obyc bez tej gieki ale swoja droga to ktos chyba och…ał z ta cena :x
Po jakimś czasie wyjdzie tańsza wersja…
buhehe, to się fajni macie, bo ja kupując na konsolę wersję najzwyklejszą dostałem w pudełku mapkę stanu i instrukcję w formie przewodnika
Odpowiedz
Ale teraz patrze i na Cenega.pl nie zmienili ceny, czyżby kto zamówił miał fart ? :> oj, bo jak będę musiał ‘bulnąć’ za to 250 zł to to będą moje ostatnie zakupy na tej stronie.
EDIT:
Skąd mogę ściągnąć trailer z gry fajny? Ale nie taki jak te takie co se Rockstar zrobił niewiadomo jak, tylko takie nagrane już jak się gra np. chodzenie po mieście, albo latanie samolotem lub autem :P. Byłbym wdzięczny za link :D.
Thx już zassysam :D.
Chyba GTA SA w Polsce, zwykłe wydanie ma się ukazać osiemnastego lipca!
Będzie to wersja ze spolszczeniem - “kinowym”.
A potem mają pretensje że jest piractwo. przecież takie przekładanie premiery to robienie blijenta w balona
To nie 250
[quote name=>Ziom<]http://www.gtacomplex.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=60#cat
Ale mnie to nie interesuje skąd, ale Cenega ma mi dostarczyć te GTA: SA w przeciągu 2 tygodni od zamówienia i po tej samej cenie za jaką zamówiłem…
Obecnie wiadomo ze wersja kolekcjonerska bedzie w tym samym czasie na calym swiecie. Nie ma juz maigicznej daty 7 czerwca dla Amerykanow.
Wersja kolek. bedzie dostepna 10 czerwca lub troche pozniej.
Jednak wszedzie bedzie w tym samym czasie po tej samej cenie.
Fakt 260zl to duzo. Jednak dla ulubionej gry jestem w stanie sie poswiecic.
Rowniez urodzinki kolo premiery gry wiec bedzie latwiej o nia
Mi to zwisa i powiewa :D, Cenega napisali 109.90 zł, kilkaset tysięty osób zamówiło i mają lola. Ma być 109.90
Ta wersje ktora ford_focus zmowiles bedzie ale dopiero za okolo miesiac po premierze wersji kolekcjonerskiej.
Wiec pewnie przysla ale dopiero wtedy jak bedzie ta wersja.
A kiedy ona bedzie jeszcze dokladnie nie wiadomo.
“Lola” to masz TY :PPP
Data premiery w Polsce nie zależy od dystrybutora tylko od producenta i jego strategii marketingowej.
Dokladnie.
Tutaj dyktuje warunki Take2 oraz R*
Wszystko zalezy od nich kiedy gra bedzie miala premiere, a kiedy ukaze sie wersja “odchudzona”