oj, w warunkach zamówienia było napisane:
‘Przesyłka do dówch tygodni od daty premiery’ ;]
oj, w warunkach zamówienia było napisane:
‘Przesyłka do dówch tygodni od daty premiery’ ;]
Takie wnioski nasuwają się wielu graczom w Polsce. Cenega Poland napisała w swoim wyjaśnieniu następujące słowa:
W dniu pierwotnie planowanej Europejskiej premiery, tj. 10 czerwca ukaże się w Europie TYLKO i WYŁACZNIE wersja kolekcjonerska gry GTA SA.
Jeśli miałoby to się okazać prawdą to dlaczego nic nie jest o tym napisane na ŻADNEJ innej stronie zagranicznej - na europejskich sklepach internetowych takich jak Amazon.co.uk, Amazon.de, ebgames.de, na stronie Rockstar Games oraz jego wydawcy, który rzekomo wysłał tą informację czyli Take-Two, czy na najbardziej aktywnym forum na świecie - GTAForums.com gdzie jest wielu graczy z Europy? Czy jest to jakiś spisek przeciwko nam, Polakom ? Czy Cenega próbuje nam zamydlić oczy ? Wszelkie informację będą podawane na bieżąco.
CZy wam też wydaje się to podejrzane
Źródło Gtareviwe
oj, ja bym był happy jakby puścili ścieme ze zmainą daty :D.
oj, ja bym był happy jakby puścili ścieme ze zmainą daty
gta.pl
a na cenega.pl juz sie nie da zamówić
A czy nie przypadkiem w Polsce :? :? :?
Chłopie poczytaj sobie te cytaty które napisałeś powyżej, przecież to się nie trzyma kupy :roll: :roll: :roll:
Sam sobie przeczysz :!: :!: :!:
Dzisaj powinno byc juz wszytsko wiadomo.
Jak informuje serwis gta.pl TAke-Two daje dzisiaj ostateczna decyzje daty premiery GTA:SA wersja kolekcjonerska oraz zapewne wersji “odchudzonej”. Pozostaje czekac na informacje…oby byly jak najlepsze
a ja mam takie pytanko co ma byc w tej wersji kolekcjonerskiej ze kaza sobie za nia placic 250zl ?? :roll:
Przeglądnął byś temat dary.zary a nie miał bys takich pytań
PS. Co oni kombinują z tym SA. Czekam jak dupek na tą gre a oni sobię ją przenoszą, wypuszczają gre po 250zł. Do czego dochodzi :? Jak tak będą kombinować to nie wiele osób kupi SA tylko będą na P2P zassyać
lol to za okolo 150 zł dostaniemy ksiazeczke juz lece do sklepu zamawiać gre :rotfl:
A cena 260 zł
TO paranoja totalna tylko 3 tysiące kopi
Czyli zarobią na Polsce tylko 780 tys. zł
czy będzie można skakać na spadochronach lub pływać w GTA SA ??
Pływać tak a co do spadochronów nie mam pojęcia
ale na jakiś łodziach czy tak normalnie
Oczy wiście i nawet więcej będziesz robił
Do gustu mi przypadnie maly tuning aut.
Skoki na spadochronach tez nowosc wiec bedzie niezla zabawa.
Zostal juz tylko tydzien :!:
2 dni :shock:
Mam 1 pytanie, czy ci którzy zamówili grę za te 109.90 dostaną ją 10 czerwca?
hmmm… ?
Czyżby :clever: ?
Co to jest spolszczenie kinowe ??
same napisy