Dzięki. To już niedługo :-D.
System operacyjny:
* Windows 2000 Professional (Workstation) [+ Service Pack 1 albo nowszy + DirectX 9]
* Windows XP (Home lub Professional) [+ Service Pack 1 albo nowszy + DirectX 9]
Rekomendowane wymagania sprzętowe:
-
Procesor Intel Pentium 4 lub AMD Athlon XP albo nowszy
-
384(+) MB RAM
-
16x DVD-ROM
-
4.7 GB wolnego miejsca na HDD na pełną instalację
-
Karta graficzna 128(+) MB, kompatybilna z DirectX 9 (rekomendowana jest karta nVidia GeForce z serii 6)
-
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9 (rekomendowana jest karta Sound Blaster Audigy z serii 2)
-
Game pad z dwoma analogowymi gałkami (na USB lub Port Joystick)
-
Klawiatura
-
Mysz
Minimalne wymagania sprzętowe:
-
Procesor 1 GHz Intel Pentium III lub AMD Athlon
-
256 MB RAM
-
8x DVD-ROM
-
3.6 GB wolnego miejsca na HDD na minimalną instalację
-
Karta graficzna 64 MB, kompatybilna z DirectX 9 (“GeForce3” albo nowszy)
-
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
-
Klawiatura
-
Mysz
P.S.: * Windows XP (Home lub Professional) [+ Service Pack 1 albo nowszy + DirectX 9] … czyli że bez Service Pack 2 nie pójdzie?
50% polaków pójdzie kupić oryginalnego Windowsa, bo na piracie SP2 nie pójdzie :hahaha:.
Pójdzie od SP1
Raczej wymagana. Bo jak grać w gta bez stacji radiowych a podobno sound tracj jest wypaśny
Ale mało stacji jest, widziałem na pleju jak koleś zmieniał, to tam kilka było tylko.
TO zależy od terenu na jakim jesteś podobno na odludziach lub na pustychal pare tylko działa
Hmmm ciekawe , to było w samolocie nad jakimś miasteczkiem :D.
Ta gra caly czas mnie zaskakuje i chyba jeszcze dlugo bedzie
Jak myslicie? Pojdzie mi na moim sprzecie:
AMD Athlon XP 2600+ @ 1919 mhz
GeForce FX5200 128 MB
256 SDRAM
Win XP Pro
przemokg , pójdzie
;]:
Możliwości w GTA: S.A.
W GTA SA można jeździć rowerami.
Jest dostępnych dużo samolotów, którymi można latać.
Gdy poziom poszukiwania przez policję będzie w wysokości sześciu gwiazdek to gdy znajdujemy się w powietrzu, zaczynają nas gonić myśliwce Hydra, uzbrojone w samonaprowadzające rakiety.
Gdy strzelimy z jakiejś broni w obecności samochodów, to one, tak jak ludzie zaczynają uciekać.
Można zmienić fryzurę.
Żeby przeżyć musimy jeść, a gdy będziemy dużo jedli to stajemy się grubi i będziemy wyśmiewani na ulicach, aby temu zapobiec będzie trzeba iść na siłownie i się wypocić.
Dostępne są 3 style walki, można znać tylko jeden styl walki naraz, aby się ich nauczyć będziemy musili przedtem odbyć walkę na ringu.
Można pływać różnymi stylami.
Aby być bardziej ‘odjazdowym’ na ulicach, musimy iść do sklepu żeby kupić sobie ciuchy bardziej ‘trendi’, od tego zależy nasz wskaźnik ‘sexappeal’
Można grać w trybie 2 players, w którym można wykonywać różne misje typu ‘kill frenzy’.
Są warsztaty, w których można stuningować swój samochód, dodać nitro, spojlery i inne podzespoły.
Policja już nie tylko nas ściga, ale także czasami jesteśmy świadkami pościgów za innymi.
CJ może także mieć swój tatuaż, na ramieniu, brzuchu, plecach, aby to zrobić musimy się udać do studia tatuażu.
Można grać w kasynie w różne gry, m.in. black jack, ruletka, koło fortuny, poker.
W SA możemy grać w różne gry, takie jak koszykówka czy też automaty z salonów gier.
Możemy skakać ze spadochronem
Gdy podpalimy domek na wsi, to ogień będzie się rozprzestrzeniał
Można okradać domy.
W grze możemy spotkać ptaki, ryby oraz żółwie wodne.
Policja ściga nas nas motocyklem, z którego może strzelać.
Gdy strzelimy we wlew paliwa w samochodach, to samochód odrazu wybuchnie.
Możesz rekrutować ludzi swojego gangu.
LS jest podzielone na 3 gangi, które mają swój określony teren, aby zdobyć teren innego gangu, musisz z nim stoczyć małą wojnę
W sztaplarce i buldożerze skręcają koła tylnie
Można strzelać z dwóch broni naraz
Gdy wzniecimy ogień to będzie się on rozprzestrzeniał
W SA są dostępne 4 szkoły, w której możemy się nauczyć jeździć samochodem, motorem, latać samolotami, czy pływać łodźmi
ps. pójdzie mi na:
Duron 1000MHz
512RAM
Radeon 9200Gigabyte
WinXP Pro
Pojdzie spokojnie;]
czyli mozliwosci jakie beda sa poprostu nieziemskie dobrze ze grafa nijest jakos super wymagajaca i mysle ze jest to jedna z nielicznych gier warta wydania okolo 120zł juz sie niemoge doczekac jak sobie ja kupie tylko najpierw trzeba bedzie przez weekendy i popoludnia popracowac na budowie :lol: a wtedy gra bedzie doceniona przez zemnie jeszcze bardziej
to źle widziałeś, dużo jest.
Działają wszystkie
Ja też ale boję się, że mi nie pójdzie na:
Może ktoś się będzie orientował…?
Gra nie będzie działać na geforce 4 MX
podobnie ma geforce 2MX
PS wczoraj była światowa premiera!
Mialem Geforce 2MX, dobrze, że sprzedałem. Ale pójdzie mi czy nie :twisted: ?