GTA San Adreas-nie działa prawidłowo na Windows 7


(Pinio150) #1

Witam serdecznie, chciałbym się zapytać czy graczom gry GTA SA, ta gra działa niepoprawnie na systemach Windows 7?

Płynnie wszystko chodzi jest ok, ale niestety coś z kolorami jest nie tak, obraz wygląda bardzo nieestetycznie. Ma ktoś może ten sam problem, jak go rozwiązać? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! ! ! :slight_smile:


(Skm) #2

U mnie na Win 7 śmiga aż miło. Jeśli są problemy z grafiką, spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej. Czasem zdarzają się jakiś felerne :slight_smile:


(Qba Lukaszczyk) #3

Na Win7 x64 działa(ło?).


(Pinio150) #4

Mam obraz taki jakbym grał na 16 bitach w to. Brak pełnej palety kolorów objawia się tym, że gram jakby na 16bitach? Tylko ja mam taką przypadłość? Mój kolega który też posiada GTA SA na win 7 też potwierdził, że ma to samo co ja. :?


(Ertam494) #5

U mnie działa bardzo dobrze, ale gdy uruchomię wyświetla się komunikat, że schemat kolorów zmienił się na podstawowy Windows 7.

Mam Windows 7 Home Premium x64 :slight_smile:


(fastman92) #6

Aby schemat kolorów nie stawał się podstawowy na czas uruchomienia gry:

Dodatek wymaga CLEO Library, które jest obecnie podstawą do dodawani nowych SCM skryptów, każdy to odzielny thread..

Zainstaluj http://cleo.sannybuilder.com

Wejdź na tą stronę: http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=14143

Pobierz Aero Enabler

Wszystkie pliki z RAR archiwum wkopiuj do folderu GTA San Andreas. GTA SA będzie nadal zmieniało na podstawowy, a po Load Game lub New game ten skrypt ( + DLL procedura ) przywróci Aero.

Po prostu po New game lub Load game, załadowaniu gry będzie już Aero.


(Pinio150) #7

fastman92 w końcu jakaś fachowa porada. ale teraz nie będę miał czasu tego zrobić, zrobię to w maju, zastosuję się do twoich wskazówek i napisze czy wszystko poszlo tak jak trzeba! ! Pozdrawiam! ! ! :slight_smile: :slight_smile: