GTA San Andreas. Instalacja. Katastrofalny błąd

Hmm… no więc mam grę komputerową GTA: San Andreas. Wkładam płytę dvd (oryginał) do stacji, rozpoczynam instalację i przy ok. 50% mam taki błąd:

http://stronydlaciebie.ehost.pl/dajto/i … 0error.jpg

Co więcej, zainstalowałem tę grę na innym komputerze i proces instalacji przebiegł poprawnie. Na swoim komputerze próbowałem kilkakrotnie, zawsze z tym samym skutkiem.

Gdzie tkwi problem?

btw: komputer spełnia wymagania gry.

Zmieniłem na linka obrazek, był za duży.

Pozdrawiam Gutek2222

problem z płytką może ci się uszkodziła ??

Wyczyść temp systemu może coś jest z instalatora ??

czytaj dokładnie :?

Jeśłi płyta jest troche uszkodzona to na jednym komputerze może działać a na drugim nie. Ja mam np. dwa napędy cd i w jednej stacji nieczyta mi niektórych płyt a w drugiej jak narazie wszystke. Być może możesz mieć laser zabrudzony bo o takich przypadkach też słyszałem

Jakąż to pomoc miał nieść ze sobą ten post?

OT -> cyberprzestrzeń

Może któryś z tych sposobów pomoże .

:arrow: Spróbuj zrobić obraz płyty jakimś programem (np. Alcohol 120% lub Ashampoo Burning Studio) i jeżeli obraz się utworzy spróbuj umieścić go w wirtualnym napędzie (Alcohol 120% po zainstalowaniu tworzy dla siebie wirtualny napęd) . Spróbuj zainstalować .

:arrow: Jeżeli i to nie pomoże to zrób obraz płyty na innym komputerze gdzie gra się instalowała normalnie . Potem zgraj sobie obraz na płytkę i spróbuj ponownie u siebie zainstalować tym razem z płytki z utworzonym obrazem .

Sprobuj podczas instalacji odznaczyć opcję instalowania stacji radiowych, mi to pomogło.

syaoranv obraz mu nic nieda bo i tak nieuruchomi gry więc obraz może zrobić żeby wyeliminować błędy napędu, polecam porzyczyć od kogoś napęd dvd i sprawdzić czy chodzi na nim, może twój napęd jest zepsuty ?? wieczur1993 płyta która ma błąd i tak niebędzie uruchamiać mu gry (pliki ciągnie z płyty z grą)