Gta:san andreas multiplayer


(Pro Kesh) #1

Witam mam problem w SAMP. mam najnowsza wersje gdy lacze sie z serwerem klikam new game to wyskakuje mi kawalek mapy i napis vinewood i na tym sie konczy ;p tak jest z kazdym serwerem


(Mafioz09) #2

W multi sie nie klika new game, samo się włącza do momentu wyboru postaci, czy wszystkie pliki z multiplayera masz w folderze docelowym gta sa? Może przeinstaluj sa-mp.


(boczi) #3

kesh na Forum używamy polskich znaków w pisowni, proszę poprawić wiadomość, używając opcji Zmień


(Mass Destruction) #4

Było już milion takich tematów, poszukaj w archiwum.

Z tego co pamiętam błąd tkwił w tym, że SA:MP nie był zainstalowany w tym samym folderze co GTA SA. Jeżeli to nie to, to nie wiem co :stuck_out_tongue:


(Pro Kesh) #5

Wlasnie ze nie bylo milion bo nie znalazlem zadnego

MP mam zainstalowanego w tym katalogu co gra

natomiast jak che sie poalczyc z jakims serwerem to wlaczsie sie cale GTa

(wszystkie te loga z mp sa pokazane) i zamiast wejsc po zaladowaniu do gry wlacza sie menu new game itd.. :expressionless: wtedy biore new game i pokazuje mi sie kawalek mapy z napisem VINEWOOD.

:expressionless:


(Mafioz09) #6

Multi ściągnij z tąd:

http://gtasite.pl/005012,downloadcat.html

Albo możesz tylko poprawke i wtedy powinno działać pobierz z tąd:

http://forum.gta.free.fr/gtasa/multipla ... ix-01b.zip


(Pax555) #7

kesh to jakoś słabo szukałeś bo ja znalazłem temat i masz wszystko w nim opisane

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... an+andreas