Slyszalem ze na Lotnisku w Venturas znajduje sie wielki samolon pasażerski niestety nie moge go odszukać? Może ktoś mi wysłać scrren gdzie jest dokładnie?
Niestety jak już pisałem wcześniej mi sie przy wielu misjach i tanczeniu gra wiesza. Już zamówilem sobie 2orginała na gta.pl, nie chce znow kupić badziewia na allegro.pl Wiec zadowoliłem sie save100% a sam stoje w SF na misjach z rc i jednej w stacji mi sie wiesza
Pasazerski jest po przejsciu wszystkich misji glownych.
Nie jest konieczne robienie 100%.
Za 100% podejzewam ze bedzie ta “wojskowa kobylka” na lotnisku na pustyniu ktore zakupilismy. Tam jest pusty hangar poki co i napewno tam bedzie stal ten samolot.
?? jaka kobyłka
bullshity pociskacie z tym pasażerskim
samolot spokojnie zdobyć można przed ukończeniem gry.
Jedyny problem to taki że on tam raz stoi raz nie
wojskowa kobyłka to pewnie hydra
Jak ja po niego za 1razem pojechalem to go nie było. Ale wystarczy pojechać na 2koniec lotniska i wrócić samolocik będzie ma miejscu (jeśli nie przejechać sie jeszcze raz)
[quote name=>Ziom<]wojskowa kobyłka to pewnie hydra
Aston:
hydra to samolot :]
i na pewno jest on na lotnisku po zdobyciu 100%
pusty hangar służy do wstawienia sobie czegoś do niego, to się potem save’uje (hangar działa jak garaż)
[quote name=>Ziom<]hydra to samolot :]
Patricko chyba nie chodzi o AT-400.
A wojskowy śmigłowiec i hydre można znaleźć nieopodal w bazie wojskowej. Odleciec bezpiecznie to juz inna sprawa…
:!:
Niejasno się wyraziłem. Mój post był skierowany do astona
“wojskowa kobylka” myslalem o Andromedzie.
Byl w ktoryms topicu screen tego samolotu.
W kazdym razie jest czy nie jest 100% bede mial juz niedlugo.
Obecnie mam 81% gry
Może ktoś zapodać scrrena tego samolociku bo jestem bardzo ciekawy? :shock:
Andromedy? jest chyba w topiku “Andromada”.
Nie można jej “legalnie” zdobyć.
No to jak zdobyć ja nielegalnie?
Trzeba wgrac zapewne moda lub cos w tym stylu ktory spowoduje ze samalot bedzie stal na lotnisku
szukałem troszke ale nie znalazłem takiego moda? Może ktoś potwierdzić że takie coś instnieje?
albo poprostu dac sava lub cos w tym stylu aby miec ten samlocik kurde polatal bym sobie tym
http://oneo76.free.fr/gta-sa/index.php? … voir&id=43
tu macie moda, trzeba się zalogować.
Samolot bedzie się znajdował na Verdant Meadows Airstrip.