Od wczoraj są pogłoski w tym temacie, ale jest duuuuuża szansa że się sprawdzą. Ponoć w dniu dzisiejszym, w okolicach południa na Epic Store będzie do zgarnięcia GTA V a potem “ponoć” 3 Wiesiek
Było info na tweecie ale jakimś cudem szybko zostało usunięte.
Tak, darmowe gry na Epicu dostępne są od godziny 17-ej.
Kilkanaście serwisów napisało (podnieca) się tym, że GTA V dziś za darmo do zgarnięcia.
Ale będzie rozczarowanie, jak to nie będzie GTA a coś innego.
Wydaję mi się że jest to bardzo możliwe że teraz GTA V zostanie rozdane. GTA V jest już 7 lat na rynku i za rok wyjdzie nowe GTA. Myślę że to dobry czas i pora na opublikowanie GTA V za darmo, aby każdy mógł pograć w tą część GTA i zakupić nową
Przy okazji wyciągną kilka baniek od Epica. Może nawet więcej niż za sprzedawanie starej gry, a do tego darmowa promocja i rozgłos. Marketingowo wydaje się to więcej niż prawdopodobne.
Tak jak dla przykładu z Assasinem Syndicate. Nie dawno było na Epic za darmo. Co mają powiedzieć ludzie którzy kupili za pełną cenę? Odpowiedź jest prosta NIC
Jeszcze Kingdom Come: Deliverance nie skończyłem, a oni kolejną “opasłą” grę wrzucają
Swoją drogą na upartego można się dowiedzieć, co się pojawi gdy licznik dobiegnie końca.
Tylko nakombinowali z przesunięciami bitowymi w JS i trudno to zdekodować. Umiem tylko zwrócić zakodowany: __epic_client_state
(w konsoli przeglądarki)