GTA vice city przez neta ? !?

jak grac w gta przez internet ? mam zainstalowany MTA ale nie wiem co dalej wpisuje jakies serwery ale nie chce sie polaczyc caly czas pisze Disconnected: Connection timed out. (Delay = 10 sec)

co jest zle ?

Najpierw wchodzimy w options i ustawiamy nick, wersje gry. Może też pomoże zrobić najpierw Reset Wice City Config file i Reset game Paths.

Aby grać przechodzimy do connect naciskamy serwers czekamy aż pobiarą się wszystkie serwery, wybieramy jeden serwer na którym chcemy grać i dwa razy klik na nim. Powinno wszystko działać.

Ale żebyś mógł grać nie możesz mieć żanych modów dodadków itp. - czyste VC.

Złączono Posta : 21.07.2005 (Czw) 18:43

Najlepiej też wyłącz wsyzstkie programy typu kazaa emule gg podczas grania.

A czy to disconnected pojawia ci sięteż na wsyzstkich serwerach czy tylko na jednym, poprubuj na kilku i najlepiej tam gdzie jest dużo ludzi.

aa9kw.jpg

co to oznacza ? i jeszcze jedno caly czs mnie wywala bo pisze za mam za duzy ping da sie go zmniejszyc ?

Ok niechce otwierac nowego tematu ale mam 2 pytanka…

1. Na czym polega gra przez neta w VC?? [jakies misje… ?]

2. Czy ta gierka dziala przez wyszukiwarke do serwerow… ?? [mam na mysli The All-Seeing Eye … ??]

Z gory dzieki za odp… 8)

Szymek

1. Poprostu Deathmatch - cala mapa, kilku gosci i nawalanka

2. Tak. TASE wyszukuje serwery z GTA:VC

To kiepsko… :? !!

Mozna sie przeciez zgadac i zrobic sobie 2 teamy ktore sie nawalaja.

Przewaznie tak graja bo wtedy jest wieksza zabawa.

No ale do konca tak pewnie nie wychodzi… powinny byc 2 gangi i kazdy gang by mial inne stroje i by sie nawalaly… :stuck_out_tongue_winking_eye: moze kiedys takie cos zrobia… :smiley: