Mam pytanie czy gta 4 napewno jest na psp.A jak jest to gdzie można kupić tą gre na psp?Dałoby te gre kupić w Angli?
Nic nie słyszałem na ten temat. Myślę, że gdyby GTA IV wyszło również na PSP byłoby już o tym głośno.
Prędzej w Anglii niż w Polsce.
Z prostych powodów GTA IV nie ukaże się na PSP, ta konsola jest po prostu za kiepska na to i Rockstar musiałby pisać grę praktycznie od zera.
pytam bo mam krewnego w angli i chciałbym żeby mi kupił?
Na PSP Będzie Chinatown w październiku, czyli znając R* w listopadzie
A poza tym to dlaczego piszą ż gta4 wyszło na psp i pegaza.Moze mi to ktoś wytłumaczyć.Myśle że nie ma w polsce ale w angli to na pewno jeśt bo oglądałem filmik na youtybe że gość preżentuje gta4 na psp to znaczy że pokazuje całe pudełko z grą 8) 8) 8)
– Dodane 12.08.2009 (Śr) 17:35 –
A poza tym to dlaczego piszą ż gta4 wyszło na psp i pegaza.Moze mi to ktoś wytłumaczyć.Myśle że nie ma w polsce ale w angli to na pewno jeśt bo oglądałem filmik na youtybe że gość preżentuje gta4 na psp to znaczy że pokazuje całe pudełko z grą 8) 8) 8)
A ja do PSP włożę wiertło i powiem, że mam wiertarkę, uwierzysz? PSP nie pociągnie tak beznadziejnie zoptymalizowanej gry, na PSP nie pojawiła się nawet żadna gra stworzona na Unreal Engine 3, a co dopiero GTA IV… Radzę poczytać http://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable