GTI Racing-Ma ktoś savegame do tej gry?

Witam wszystkich forumowiczów! Kupiłem kiedyś grę GTI Racing. Byłem szczęśliwy ponieważ jestem wielkim fanem koncernu VW i nareszcie dołożyłem tą grę do mojej “kolekcji” :smiley: Lecz jednak pojawił się problem, ponieważ komputerek już bądź co badź ma już 6 lat na karku a jedyne na co pozwoliły mi moje “budżety” to dokupienie karty RAM 512 MB… Niestety moja radość nie trwała niestety zbyt długo gdyż moim oczom ukazał się taki obrazek:

20071018073425.jpg

20071018073446.jpg

20071018073659.jpg

Jak sie później okazało gra nie obsługuje mojej prehistorycznej karty graficznej jaką jest GeForce 440 MX SE… Do dziś jestem załamany, ponieważ nie mogę przejść w 100% gry i nie będe mógł pojeździć sobię moimi ulubionymi autami :frowning: UWAGA! Żaden ze mnie kodziarz i z tym mam mało wspólnego, ale sytuacjia wymaga konieczności użycia saveów. Wpisałem w google “GTI Racing savegame” i wyświetliły mi się trzy stronki z przechodzonymi grami. Więc pobralem te trzy savy ale jak się pózniej okazało np. w jednym nie było samochodów a to w drugim nie było nic a w trzecim to sama kasa była i nic więcej :evil: Rozmawiałem już przez GG z siedmioma osobami, lecz albo okazywała się że już w to nie grają albo że juz nie mają savów. Zwróciłem się dowas o pomoc ponieważ kolega polecił mi waszą stronkę i was sobie zachwalał :slight_smile: No więc czy ktoś z forumowiczów ma więc 100% zrobionej gry GTI Racing ze wszystkimi autami i mistrzostwami?

kubica69 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Myślę że mogę Ci pomóc.

100% gry, wszystkie samochody, trasy odblokowane, sam przechodziłem.

Archiwum wypakuj, folder “Adrian” wklej do X:\Program Files\Techland\GTI Racing\Data\profiles i włącz grę, ciesz się moim save’m :slight_smile:

DOWNLOAD

Dzięki wielkie :smiley: Szkoda że nie ma VW Busa, ale przynajmniej mam w końcu savegame na 100% :slight_smile: Jeszcze raz dzięki! :lol:

W dniu 18.05.2008 , o godzinie 16:06 został dopisany post przez kubica69

Sorry za podwójnego posta, ale czy ma ktoś save do GTI Racing z VW Busem? Zakochałem się w tym autko i chciałbym sobie nim w tej grze pojeździć :wink: