Witam wszystkich forumowiczów! Kupiłem kiedyś grę GTI Racing. Byłem szczęśliwy ponieważ jestem wielkim fanem koncernu VW i nareszcie dołożyłem tą grę do mojej “kolekcji” Lecz jednak pojawił się problem, ponieważ komputerek już bądź co badź ma już 6 lat na karku a jedyne na co pozwoliły mi moje “budżety” to dokupienie karty RAM 512 MB… Niestety moja radość nie trwała niestety zbyt długo gdyż moim oczom ukazał się taki obrazek:
Jak sie później okazało gra nie obsługuje mojej prehistorycznej karty graficznej jaką jest GeForce 440 MX SE… Do dziś jestem załamany, ponieważ nie mogę przejść w 100% gry i nie będe mógł pojeździć sobię moimi ulubionymi autami UWAGA! Żaden ze mnie kodziarz i z tym mam mało wspólnego, ale sytuacjia wymaga konieczności użycia saveów. Wpisałem w google “GTI Racing savegame” i wyświetliły mi się trzy stronki z przechodzonymi grami. Więc pobralem te trzy savy ale jak się pózniej okazało np. w jednym nie było samochodów a to w drugim nie było nic a w trzecim to sama kasa była i nic więcej :evil: Rozmawiałem już przez GG z siedmioma osobami, lecz albo okazywała się że już w to nie grają albo że juz nie mają savów. Zwróciłem się dowas o pomoc ponieważ kolega polecił mi waszą stronkę i was sobie zachwalał
No więc czy ktoś z forumowiczów ma więc 100% zrobionej gry GTI Racing ze wszystkimi autami i mistrzostwami?