Witam, w sumie mam dwa pytania, zamierzam kupic telewizor oled od LG, i chcialbym dowiedziec sie czy moja karta w laptopie gtx 970 po kablu hdmi 2.0 pokaze dobry obraz w 4k na telewizorze, ewentualnie, czy w ogole jest mozliwa obsluga 4k na tej karcie.
Druga kwestia, czy jesli posiadam plik w 4k na komputerze to jest mozliwosc bez odtwarzacza blueray 4k odpalic taki plik na telewizorze lg oled 65b7v ? posiadam dysk zew. ssd, ew. pendrive.
Ta karta obsługuje 4K i także 60 klatek na sekundę. Co do możliwości odtwarzania pliku video 4K na tym telewizorze to musisz sprawdzić jakie pliki wspiera jego wewnętrzny odtwarzacz. Przejrzyj specyfikację tego telewizora i dowiesz się wszystkiego.
dziekuje za odpowiedz, zastanawiam sie tylko, czy zlacze usb w tel, jest wystarczajace na przesyl bez zaciec pliku 4k ktory wazy powiedzmy 60gb… poniewaz wolal bym korzystac z jakiegos dysku zew,
Witam ponownie, odpalilem plik 4k jednak uzycie karty dedykowanej to 0 % i film zacina mam tez intel hd Graphics. odpalilem program za pomoca lewegu przycisku myszy z wyborem karty procesor o duzej wydajnosci nvidia brak reakcji, zalaczam zdj… pobralem kmplayer z 4k/mpc-hc i nic.,