Hasło na stronę


(Meteo17) #1

(adpawl) #2

(Meteo17) #3

Dzięki wiem już o co chodzi, i wiem ze to za przeproszeniem gówniane zabezpieczenie, a znasz lepsze i zeby graficznie i jakieś kodowanie lepsze było i lepiej wygladało do strony pod html-a.


(Bambit) #4

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... ht=has%B3o

poczytaj :slight_smile:


(czasi) #5

no zabezpieczenie do nieczego ,nawet mi sie udalo wejsc na ta strone.


(Meteo17) #6

No przecież na górze nawet jest hasło a co do za problem sprawdzić w kodzie, ja narazie testuje, i sie ucze. Na forum jest sporo o tym poczytam i sie pobawie dzieki wam.


(czasi) #7

Ale ja to zrobilem bez uzywania tego hasla.


(Meteo17) #8

No też mozna odrazu przechodzisz do np index2 lub index3 i tyle. Zrobiłem sobie tak bo testuje i tyle, tam nie ma co ukrywać he.

Ale widać ze jesteś bardzo mondry wow.


(Cudny) #9

http://webmaniak.vel.pl/index.php?optio ... feb592c1c3

A jak chcesz zeby bylo zabezpieczenie konkretne to jeszcze musisz uzyc funkcji (zanim co kolwiek dojdzie ze skryptu do przegladarki) session_start(); i potem jak ktos wpisze poprawne chaslo dajesz $_SESSION('log') = TRUE potem w kazdej z podstron tylko session_start() i if(!isset($_SESSION('log')){header(Location 'index.php');};

i koniec filozofii :smiley:

pzdr