Witam mam problem z logowaniem się do windows 10 dokładniej chodzi mi o to by zlikwidować w ogóle logowanie się, aby po prostu wejść bez haseł żadnych, próbowałem usuwać w ustawieniach wszystkie piny z Windows hello do zalogowania się i zaznaczałem opcje aby nie wymagało logowania za pomocą tego windows hello, wchodziłem w netplwiz i tam odznaczakem wymaganie hasła i nadal po wylogowaniu się muszę wprowadzić hasło z konta Microsoft
Można spróbować migrować na świeże konto lokalne, wtedy powinno być pozbawione pinów i hasła do konta MS.
Niby ludzie w 15 minut reinstalują system z instalacją całego oprogramowania (nie z kopii gdzie masz zarchiwizowaną krwawicę jaka przekroczyła akceptowalny czas konfiguracji „15. minut”) to masz 5 minut na kawusię i 10 minut kopiowania starci z „moje dokumenty” i „%AppData%”.
Spróbowałem z tym kontem lokalnym, a komputer świeżo po formacie i nie trzeba plików przenosić a teraz działa bez hasła więc problem rozwiązany dzięki wielkie
Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.