HD 3850AGP i WDDM 1.1


(dawbor) #1

Witam! mój problem polega na tym, że interfejs 2D windows 7 muli na mojej karcie graficznej i sterownikach wddm 1.1 czyli tych standardowych w win7 (w vista jest 1.0), próbowałem już różnych sterów, najnowszych z amd.com i najnowszych specjalnych do mojej karty AGP też z oficialnej strony i tylko na starych wddm 1.0 od visty interfejs nie muli, na wszystkich 1.1 muli. Chodzi o to iż chciałbym korzystać ze sterowników wddm 1.1 bo mają lepszą wydajność, są nowsze i nawet index wydajności mi je znacznie lepiej ocenia, wie ktoś dlaczego na nich interfejs tak muli? dodam iz u kuzyna na gf 9500 i sterach wddm 1.1 wszystko chodzi bardzo płynnie, męcze się z tym od kiedy wyszedł win 7, instaluje kazde nowe stery z nadzieją że w nich już to naprawili ale niestety im jakoś chyba na tym nie zależy :frowning:

myśle, że może to być wina tego iż karta jest na AGP a nie na pcie..

vista na najnowszych sterach chodzi ok ale ona używa wddm 1.0


(Agatonster) #2

dawbor ,

Zapoznaj się z tematem i popraw tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(pawcio1212) #3

ściągnij to i niech wyszuka

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx

jeśli nadal nic

wyłącz aero

i powiedz jak działa


(mozilla007) #4

A te sterowniki były testowane ?

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx