Już od ponad roku jestem w Nowa Heyah. Używanie internetu w moim przypadku wynosiły grosze… aż do dzisiaj. Przez kilka minut straciłem ponad 20 złotych, gdzie jak wcześniej używałem internet godzinami, zabrało mi może 50 gr. Co jest grane! ![]()
Pewnie wykupiłeś sobie Internet Non-Stop. Ja tak samo zrobiłem. Mają tam jakiś problem, napisałem do nich i odpowiedzieli, że rzeczywiście wina jest po ich stronie i jak to naprawią to wrócą pieniądze. Ciekawe, czy dotrzymają słowa.
Niestety nic nie wykupowałem… No widzę teraz że za przesłane jakieś 10kb/s na strone to już idzie jakieś 30-50 gr. Co jest!
Napisz do nich.
Dzwoniłem do nich. Gostek mi sprawdził o co kaman, no i że rano jak włączyłem neta to wychodziło za każde łączenie na stronkę 3kb to brało po 50 gr. kasy nie oddadzą.
A nie przeszedłeś przypadkiem do Taryfy Pakietowej jakimś kodem USSD ?
Bo ta opłata bardziej pasuje do pakietowej (100kb = 41gr)
Ostatnio Heyah ma problem z odświeżaniem salda, pokazuje błędnie i na stronie i poprzed USSD.
Postaraj się do jutra nie korzystać z internetu w Heyah i sprawdź saldo ok. godz 12-13.
Jeśli saldo się nie zmieni zadzwoń do BOK Heyah i złóż reklamację na działanie i rozliczanie internetu - konsultant ma ją obowiązek przyjąć a Heyah rozpatrzyć.
Sprawdź również biling na stronie Heyah a konkretnie jaki to typ połączenia z internetem.
A najważniejsze - powiedz jaki masz model telefonu 
Jeśli jest na Androidzie to może zainstalowałeś jakąś trefną aplikację.
Mam Nowa Heyah i net po 2 gr za 100kb
Bilingu za internet nie pokazuje…