I tu moja prośba by wyrazić swoją opinie na jego temat może miał ktoś do czynienia z tym sprzętem.
Mini netbook ma mi służyć jedynie do przeglądania poczty/internetu. A cena jest kusząca zwłaszcza w mojej sytuacji gdzie za dużych środków na takiego typu rzeczy nie jestem w stanie przeznaczyć.
I moje drugie pytanie na którym mi szczególnie zależy co to jest ten “Posiada zainstalowany system WIN CE 6.0”. Bardzo różni się od zwykłego systemu windows xp? Co wiąże się z kolejną niejasnością a mianowicie czy na tym systemie można korzystać z programów MICROSOFT OFFICE/Adobe Reader??? :?:
To jest taki większy palmtop - do niczego sensownego go nie użyjesz, internet to bez flasha bo inaczej wszystko się zatrzyma. WinCE - czyli system dobry dla nawigacji samochodowych a nie dla normalnego komputera i w nawigacjach jest stosowany.
Dokładnie tak, z taką ilością ramu i takim prockiem to ani stron się nie da w necie przeglądać, ani nawet mp3 posłuchać bo się będzie cięło - miałem takie coś w ręku (dostałem na dzień do zabawy a już po pół godziny nie miałem co z tym robić).
Tytuł tamtej aukcji powinien być raczej _ S _ HIT LATA bo to _ coś _ to się do niczego nie nadaje.
specyfikacja jest chyba gorsza niż laptopy sprzedawane sprzed 8 lat, nawet nie wiem czy sam Adobe Reader 9 jakoś ci się włączy, a o nowy pakiecie ms office to pomarzyć można z takim konfigiem
ogólnie można go polecić… do przeglądania biosu i starszych unixów