HitFilm Express - miganie obrazu

Cześć. Jestem początkujący w obsłudze programu ale juz go ogarniam. Podczas montowania filmu z kilku filmów nagranych kamerą sportową o jednakowych ustawieniach (ten sam problem podczas montowania filmów nagrywanych telefonem) większość filmów odtwarza sie podczas edycji czy wcześniej podczas wycinania fragmentu na ktorym mi zależy tak jak trzeba. Pojedyncze z nich natomiast zawsze w tym samym miejscu zaczynają migać. Na początku z mniejszą częstotliwością i długością białych „mignięć” ale po dosc krotkim czasie nie widać już zupełnie filmu z którego wycinam fragment. Po przerzuceniu takiego fragmentu do okna edycji jest to samo. To samo niestety dzieje sie gdy film już zmontuje, zeksportuje i odtwarzam na innych programach… miał ktos takie problemy? Co może być powodem?

Nie napisałeś w ogóle, jaki to program do edycji wideo. Jaki system na komputerze i jaki typ pliku wideo (kontener) i kodek.

Mam takie nieodparte wrażenie, że nazwa programu podana jest w tytule postu.

Wypadałoby sprawdzić czy podobny efekt występuje przy obróbce innym programem do edycji wideo. Jest mnóstwo darmowych do wyboru. Największym dostępnym darmowym kombajnem jest:

Może wymagać darmowej rejestracji i być dość trudny dla początkującego amatora. Inne znajdziesz tu:

Dzieki za podpowiedź. Inny program już zainstalowany tylko musze znalezc chwilke zeby to sprawdzić. Jednak najbardziej zależałoby mi na rozwiazaniu problemu w hitfilm ponieważ jak pisałem teoche już ogarniam ten program i mam tam wszysto czego potrzebuję a do tego jest masa filmików instruktarzowych na yt