HITMAN - zapis nieudany

Witam,
pobrałem przez Epic Games grę HITMAN i po pobraniu od razu po włączeniu wyświetla mi się taki komunikat jak w załączonym obrazku. Po kliknięciu obojętnie której opcji komunikat znika i po sekundzie ponownie się pokazuje :(. Ktoś spotkał się z taką bądź podobną sytuacja? Bardzo bym prosił o pomoc.
Pozdrawiam :smiley:

Spróbuj uruchomić grę z uprawnieniami Administratora.

Witam mam ten sam problem

niestety nie pomogło :confused:

Może Hitman ma własny serwer i go przeciążyliście :onion: / :garlic:

Upstream


Hej, mam ten sam problem lecz gra jest EpicGames. Macie jakieś pomysły? reinstalacja nie pomogła

Mało miejsca na dysku?

Na dysku C jak i na którym zainstalowana jest gra posiadam 20gb i 124gb, tak że spokojnie wystarczy. Weryfikowanie plików gry, wyłączenie antywirusa też nie pomaga. Dodam że mam w10.

1lajk

Czyli zostaje czekać dzięki za odpowiedź. :slight_smile:

mam ten sam problem i tez pobrałem z epica

Panowie, mnie się udało rozwiązać - W moim przypadku zadziałało jedno z rozwiązań podawanych na angielskim reddicie.

Wygląda na to, że znaki specjalne - czyli np. nasze polskie ą ć ź w nazwie użytkownika komputera sprawiają problem z zapisywaniem.

Mój brat miał w nazwie swoje imię - Przemysław - i gra nie zapisywała.

W moim przypadku pomogło stworzenie nowego użytkownika komputera i nadanie mu nazwy bez polskich znaków. Epica i Hitmana odpalam właśnie z tego konta użytkownika bez polskich znaków i wszystko działa. Być może komuś to się przyda, ale jeśli ktoś ma lepsze rozwiązanie - śmiało.

3lajki

Instalacja gry na dysku D, wtedy mniejsza szansa, że wykryje:

C:\Users\Rafał\” jak Windows 10 dopuścił.

Chyba, że gra na siłę wciska się dalej w katalogi:

C:\Users\Rafał\AppData\Local
C:\Users\Rafał\AppData\Roaming

Patent ze zmianą nazwy konta systemu pomógł . Dodałem nowego użytkownika ( windows 10 ) bez polskich znaków i wszystko działa. Wielkie Dzięki brian.ohara.gracz

Super, fajnie, że działa też u Ciebie :slight_smile:

Panowie, ogólnie, jak skorzystaliście z rozwiązania i zadziałało, to dajcie komentarz albo serduszko, żeby inni też widzieli. Wydaje się, że to bardzo często problem.

Pozdrawiam.

Niestety nie pomogło, może dlatego że nie stworzyłem nowego konta tylko zmieniłem nazwę(po zmienieniu nazwy uruchomiłem komputer ponownie)

I tak postanowiłem zrobić hard reset . Komp mi troche przymulał a teraz przy okazji zmienie nazwę głównego użytkownika . Po Hardzie też powinno działać :smiley:

Zmiana zmienia tylko “alias” w interfejsie (menu, ekran logowania, okienka w systemie), katalog dalej będzie miał ę/ą/ś/ć/ż/ź/ó/ł.