Od pewnego czasu bawię się na CBA ale szkoda tracić czasu więc chce już od pewnego czasu założyć stronę na stabilnym i tanim hostingu myślałem o :
webd / Niestety wiele złych komentarzy usłyszałem na jego temat …
home.pl / Ludzie bardzo sobie go chwalą ale jaki ma on cennik ? I czy z miesiąca na miesiąc płacimy coraz drożej ?
Myślę nad wyborem home ale czy dało by radę do 120zł rocznie ? Znaczy przelewem lub sms co miesiąc po 10zł , widzę że jest szybki i łatwy w obsudzę ale napisze o co mi chodzi :
Chciałbym zacząć uczyć się pisać w jakimś języku i jak nazywają się te jęzki , który jest najlepszy i co potrzebujemy do jego nauki ?
Czy jeżeli wybiorę sobie język albo gotowy skrypt i go edytuje jest taka opcja na home że będę mógł go po prostu wrzucić i tyle bez żadnych kombinowani wchodzę w panel i wrzucam i mam ?
Ps. Chciałbym aby ktoś napisał mi jak on zaczynał coś takiego i miał podobne głupie i niezrozumiałe pytania ale najważniejsze pytanie cenna tego Hostingu ?
Interesuję mnie jeszcze na jakim hostingu postawiona jest ta witryna czy tam strona www - www. m p c f orum.pl - strona wygląda ładnie i przejżyście lub na czym jest postawiona ta strona ? I czy bardzo drogi jest taki hosting ?
Oki dzięki a jeszcze jak kupie domenę za te 20zł i nie chce jej później za te 70zł to co ? I czy mogę w rok kupić od nich za 20zł pl a na następny raz od kogo innego za 20zł ?
Od siebie polecę hekko.pl z którego korzystam jak hosting testowy dla klientów itp. Dość sporo można tam poprzestawiać w przeciwieństwie do home i działa b. ładnie.