Co do hostingu to mogę polecić hekko.pl lub linuxpl.com. Natomiast przy tak dużej liczbie użytkowników strony może warto przemyśleć przejście na serwer dedykowany (z przystępnych cenowo np. oferta Kimsufi).
Jeżeli chodzi Ci o ilość domen - 20 to są to nie zależne domeny (na zasadzie domena1.pl; domena.pl itp.). a.strona.pl to byłaby subdomena. Zawsze dla pewności możesz się dopytać supportu danej firmy jak interpretują poszczególne zapisy
linuxpl.com jest ok, korzystałem i nie było większych problemów. Zwróć też uwagę na www.hexcore.pl, ceny bardzo dobre i podobno stabilny (ale dopiero zamierzam go przetestować), jeśli ktoś korzysta z tej firmy, to sam będę wdzięczny za opinie.
Hosting http://www.webserwer.pl to ich marka ? Hmmm, dużo się zmieniło od czasu gdy ostatni raz tam zaglądałem.
Przynajmniej mają przejrzysty cennik usług, czego nie mogę powiedzieć o homepl wspomnianym przez Ciero.
Tam to dopiero nasr_ne promocjami, a po roku strach pomyśleć ile kasują. w H dalej podstawowe konto z ichniejszym ideawebserver kosztuje 450pln czy jak niegdyś 600 ?