Witam jaki wybrac hosting pod stronę informacyjną na wordpressie ze zdjęciami
nazwa czy moze JChost?
Witam jaki wybrac hosting pod stronę informacyjną na wordpressie ze zdjęciami
nazwa czy moze JChost?
Pierwszy za 1zł/12m-cy, o ile haczyk w promocji nie stanowi inaczej.
A przypuśćmy zamawiam hosting na JChost a domeny mają drogie to gdzie mogę zarejestrować domenę taniej, ale potem muszę zrobić transfer czy te podanie dns?
ja mam hosting z http://netdc.pl/ i wszystko działa bez problemu. Ty jak będziesz kupował to masz domenę za darmo do konta. Auto instalator też jest więc problemu z instalacją skryptu mieć nie będziesz bo zainstalujesz go w kilka sekund.
dzięki tylko ciekawe jak po roku i ile ukrytych opłat :)
Z tym to częśto bywa różnie. Sam ostatnio borykwałem sie w takim wyborem i rzeczywiście te opłaty potrafią odstraszyć. W końcu wybrałem cal.pl, tak się złozyło, że dostałem rekomendację i nie ukrywam, że decydujące było też właśnie płacenie za kolejne okresy uzytkowania.
Jak dużo ma być tych zdjęć?
A strona głównie ma się opierać na zdjęciach początkowo 30-40 a z czasem będę dodawał
Nie lepiej hosting za 50 zł na rok i mieć święty spokój ? Wiele jest firm tanich i dobrych. Domeny tak samo lepiej zapłacić za rejestrację 12 zł i mieć odnowienia w granicach 50 zł za rok niż dać 1 zł w pierwszym roku a potem 100 zł za odnowienie i ewentualne problemy przy cesji.
zyga435 to jeśli możesz to polecić mi taki hosting w tych cenach, bo gdzie nie patrzę to jak przychodzą ceny brutto to wychodzi koło 100zł