HotZlot 2008 - organizacja dojazdu

A ja mam pytanie, czy ktoś z Was będzie wracał samochodem przez Łódź? I ewentualnie mógłby mnie ze sobą zabrać? :slight_smile:

Tudzież w drodze powrotnej jeśli ktoś by jechał do/przez Toruń, jeśli tak to wstępnie bym się pisał i proszę o PW.

no dokładnie jadę tym pociągiem jak ktoś jeszcze będzie jechał tym pociągiem to nie ma problemu ze stworzeniem jakiejś grupki

oficjalne otwarcie ma być 10 września ale już można jechać w stronę zielonej góry i z powrotem, już w centrum można zauważyć w szczycie prawie brak korków

Witam. Ktoś orientuje się czy jeżdżą jakieś busy z Władysławowa do Jastrzębiej Góry? Interesowało by mnie coś innego niż (http://www.rozklady.com.pl).

Mam jeszcze jedno pytanie do administracji, czy było jeszcze jedno miejsce w autobusie z Gdyni w piątek i w niedzielę? Pytam bo nie zaznaczyłem tego podczas rejestracji. A zależało by mi na możliwości skorzystania z autokaru.

My możemy gdziekolwiek, bo my samochodzikiem do wro

;]

IMO najlepiej będzie jak napiszesz maila w tej sprawie do organizatorów :arrow: rejestracja@hotzlot.pl

info dla wszystkich którzy nie skorzystają z podstawionego autokaru w Gdyni:

od 1.09 zmienił się rozkład PKS wejherowo (www.pksw.pl / rozklady.com.pl) i teraz nie jezdzi już autobus do Karwi przez Jastrzębią Górę tak często jak w wakacje. Przykładowo, dla tych którzy przyjadą TLK z katowic (wyjazd o 0.45, przyjazd o 10.44), musieliby autobus lini 650 (czyli jadący z Gdyni do Jastrzębiej) po 15… Jednak istnieje możliwość pojechania busikami stojącymi pod dworcem. Jak się wyjdzie z głownego dwroca w Gdyni to po prawej jest taka zatoczka dla busów i tak trzeba zapytać kierowcy czy jedzie do jastrzębiej i o której. Ja dziś jechałem o 12.15 niebieskim busikiem - cena 9zł. Dzięki temu oszczędziłem ponad 3h. Busiki stają na tych samych przystankach co PKS, także by dojechać do hotelu Drejk, należy wysiąść albo na pierwszym przystanku po przekroczniu znaku “jastrzębia góra”, albo na drugim (zaraz po zobaczeniu hotelu Drejk po lewej stronie ulicy). Nie wiem z ktorego jest bliżej, ale podobnie chyba.

p.s.: Z powrotem jadę do katowic Ex o 13.52, wagon 15 (bezprzedziałowy, miejsce 66).

Mam takie małe pytanko odnośnie spotkania przed wyjazdem. Czy może ono się odbyć o 18:30 a jak odbyło by się o 18:45 to już w ogóle fajrant :smiley:

Więc jak przesuniemy tak co najmniej o 30 min. nasz wypad na browarka? :slight_smile: PROSZĘ :stuck_out_tongue:

za to stawiasz kolejke :wink:

Hmmm ciekawe dlaczego nic o tym nie wiem :stuck_out_tongue:

Wypad na przedwyjazdowy browarek oficjalnie przesunięty :stuck_out_tongue:

Devil , już to zrobiłem i dostałem pozytywną odpowiedź :). Będę około 10 w Gdyni, jak coś mogę się z kimś “zintegrować” :D.

Będę już jutro koło 9.30 na dworcu w Gdyni z paroma osobami, a następnie jedziemy do Jastrzębiej. Jeśli ktoś planuje być też w tych godzinach, dajcie znać.

ja planuje być o 14:40 jutro w gdyni :stuck_out_tongue: więc myśle że sam dotre do jastrzębie, jak wynika z rozkładu pks gdynia autobus do jastrzębiej odjeżdza o 15:15 :smiley:

bardzo mi przykro ale niestety nie będę mógł skoczyć z wami na browara bo muszę niestety chyba dłużej zostać w szkole bo robimy jakiś projekt unijny sorry ale już koło KFC się spotkamy i będę

Chyba żartujesz? To 3 dzień szkoły odpuść sobie. Teraz powinieneś myśleć już tylko o zlocie a nie zaprzątać sobie głowę pierdołami.

Wrocław będzie w Gdyni o 9 parę postów wcześniej była mowa że spotykamy się tak 9:30 przy kasach biletowych - integracja w większym gronie :slight_smile:

Spotkanie przedwyjazdowe zostało przesunięte na 18:45 obok informacji (taki komputerek). Będę ubrany w czerwoną koszulę hawajską :smiley:

no niestety ale dzisiaj pójdę do nauczyciela i pogadam może obejdzie się beze mnie, jak nie to trudno zrezygnuje z projektu i pojadę wcześniej na hotzlot, bo faktycznie 3 dzień nauki a już męczą przegiecie

Dobra ziomki o 18:45 przy komputerku :smiley:

pozdro!

Jeżeli jest osoba która jedzie samochodem i będzie w stanie prowadzić po imprezie integracyjnej to pilnie proszę o kontakt (najlepiej PW). Muszę dostać się w niedzielę do Gdyni na pociąg o 7.00. Ratuje mnie podrzutka do Gdyni na dworzec lub bliżej do Władysławowa (jakieś 8 km). Perspektywa 8 kilometrowego spaceru o 3 w nocy nie jest za ciekawa :/.

Może zna ktoś jakieś tanie taksówki lub inne środki transportu?

Witam,

jedzie ktoś może pociągiem P 85102 (Przez Szczecin, Koszalin, w Gdyni 10:35)?

http://rozklad-pkp.pl/bin/traininfo.exe … 1220553682