HotZlot 2008 - organizacja dojazdu

Nie wystepuje - jedyne sa w Gdansku na dworcu - w Gdyni jest za to masa bud z kebabami, zapiekankami itp. Bede wdzieczny za informacje jak ustalicie gdzie bedziecie siedziec na wczesnym sniadaniu to dojde do Was. Co do jadlodajni na skwerze nie polecam. Obawiam sie ze przed godzina 10 ciezko bedzie znalezc jakas jadlodajnie nie swiadczaca uslug klasy kebab i zapiekanka.

ok przejrzałem wszystkie możliwe połączenia i jade przez Wrocław czyli spotkamy się koło KFC tak ??

Opole (okolice) <-> Jastrzębia góra (HotZlot) :dres:

Jedziemy w dwójkę bryką :dres: , możemy zabrać jeszcze dwie osoby.

olmeca , jesteś z Gdyni? Może do Batorego pójdziemy?

ze niby do mnie ? :wink:

Tak jestem z Gdyni i czytam z ciekawoscia gdzie znajde cala wesola gromadke zeby do Was zejsc z domu, wychylic zapoznawczego browara i pozniej razem w kupie uderzyc do punktu zbornego.

Postaram sie do wieczora wymyslec jakis lokal otwarty juz od 9.00 gdzie jedzenie i ceny nie beda zabijac :lol:

Wydzielono niektóre posty z “Hot Zlot - Pierwsze informacje” do tego tematu. JarekMk , czytaj uważniej gdzie piszesz :evil:

Naturalnie, że miejsce spotkania. Gdzie pójdziemy coś wrzucić na ruszt to dogadamy się raczej już na miejscu.

Może zróbmy tak aby nikt nie szukał ławek i nie robić dużego zamieszania spotkajmy się obok kas biletowych - myślę, że ten pomysł jest dobry.

Co do sphinx`a ja nie widze problemu ale dogadamy szczegóły na miejscu.

Dla osób wyjeżdżających z Wrocławia spotykamy się obok KFC od 23:00 do 23:20 potem ruszamy na odpowiedni peron. Ja będę ubrany w pomarańczową koszulkę z 1 zlotu, jeszcze jedna osoba będzie miała na plecach narzuconą koszulke z 1 zlotu - kolor khaki.

Warto zabrać ekwipunek zapoznawczy :stuck_out_tongue: :smiley:

P.S.

Jeżeli ktoś będzie wcześnie we Wrocławiu proszę aby dał znać bo w planach jest wcześniejsze wyjście do baru :slight_smile:

Ci co z wawy jadą z centralnego też fajnie byłoby, jakby się zebrali w jednym miejscu. W drodze powrotnej zwinę się wcześniej. O 11.05 mam pociąg powrotny, następny mi zupełnie nie odpowiada, bo jest za późno.

W domyśle na drogę powrotną chodzi Ci o poniższy pociąg ??

Również bym się nie pogniewał jakbym na niego zdążył,a następnie na tą błyskawiczną przesiadkę do Krakowa…ale niewiadomo czy będzie czym przed 11-tą dostać się do stacji Gdynia Główna…zresztą zobaczymy jaki będzie rozwój sytuacji…aktualnie trzeba się jednak zdecydowanie skupić na szczęśliwym przyjeździe… :wink:

pkpyj8.jpg

Madafaker , no z tego co patrzyłem to widziałem coś powrotnego z Jastrzębiej rano w niedziele. Patrząc oczywiście na tą stronke z rozkładem którą podał Krogulec na hotzlot.

Ja z kumplem bede wczesniej we wro :smiley:

piwko ?

A no pewnie :slight_smile:

P.S.

Jak dobrze znacie Wrocław abym wiedział gdzie ustalić miejsce spotkania i czym przyjedziecie: pkp, pks, samochód prywatny?

ja tylko od dworca do większych centrów handlowych i marketów znam Wrocław :stuck_out_tongue:

ale jak ustalisz miejsce zbiórki do jakoś dotrę, przyjeżdżam pkp na dworzec wrocław główny

Proponuję dla “luda” z Warszawy odnośnie zbiórki na Dworcu Centralnym (kto jedzie z innego dworca, ma pecha :stuck_out_tongue: ) :

Spotkanie jak w zeszłym roku - hala główna, obok kas biletowych po lewej stronie, godzina 4:30 (plus - minus).

Wybieram sie z Głogowa co by od początku sie zintegrować we Wrocku :wink:

Tak patrzę że chyba będziesz jechał tym pociągiem z Zielonej Góry przez Nową Sól i Głogów tam wsiadam do Wrocka wiec jak coś daj znać to już w tym pociągu sie jakoś zgadamy :wink: by potem dołączyć do pozostałych we Wrocławiu a może ktoś jeszcze będzie tak dojeżdżał zbierzmy grupkę :stuck_out_tongue:

ja jadę tym pociągiem

dffffib0.png

i wracam tym

w pociągu relacji poznań zielona mam miejsce 36 w wagonie 6 :

http://img387.imageshack.us/img387/961/ … 550yl7.png

I kolejny zlotowicz do nas dołącza :slight_smile:

Jak dobrze policzyłem jest nas 7 osób (Fane z kolegą, sphinx, lites, devil33 no i ja w dwóch osobach :stuck_out_tongue: - mam nadzieje że o nikim nie zapomniałem)

Cała siódemka zadeklarowała się na wcześniejszy wypad na browar.

Więc o godzinie 18 spotykamy się na dworcu głównym przy informacji (tam jest taki komputerek aby sprawdzać rozkład jazdy pkp) :slight_smile:

Jeszcze dam znać jak wpadnę ubrany aby każdy mnie rozpoznał :stuck_out_tongue:

Do naszej 7 mają dołączyć dwie osoby w Poznaniu więc będzie spora ekipa. Chce uprzedzić osoby dosiadające się, że nie wiem co będzie z tą rezerwacją. Jak widać jest już nas całkiem sporo więc nie chcę nic obiecywać (najwyżej nasz przedział będzie bardziej zatłoczony :smiley: :P)

P.S.

devil33 jak tam z obwodnicą Nowej Soli kiedy będzie otwarta? :stuck_out_tongue:

myślę, że to dobry pomysł i tak trzeba będzie zrobić. Co do jazdy pociagiem bilety mam juz zarezerwowane. Wagon 39, miejsce 66 od okienka.

Jedzie później ktoś przez Katowice (lub okolice) samochodem do domu??

Właśnie sprawdzałem pociąg powrotny i do Katowic mam tylko Express w którym bilet kosztuje 103zł…