Fakt faktem lepsze morze niż góry
I bardzo blisko bym miał!
McDracullo , nasza droga powrotna była wesoła… heh… ale masz rację było ekstra w Jastrzębiej.
Nie mówiąc o moim kacu, który minął dopiero w Toruniu… Teraz nie wiem, czy wracalibyśmy razem - troszku sie przeprowadziłem w strone morza :lol:
Ja jeszcze w domu odczuwałem niedobór elektrolitów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
gdziekolwiek w Polsce zlot będzie to jak będę miał zaklepane miejsce to pojadę
w zeszłym roku do jastrzebiej jechałem ~12h czyli jakieś 600km
dojazdy są miłe, odjazdy często zresztą też, nigdy nie wiadomo co się wydarzy z autokarem (pozdrowienia dla wracających busem z pierwszego zlotu) ja tam bardzo dobrze wspominam trasę gdynia - wrocław - gdynia
może szanowna Administracja ma już kilka typów co do miejsca zlotu?
hehe proponuję na Mazurach nad naszymi jeziorami
dobra, przyznać się kto zgubił taśmę z relacją ze zlotu
oki, wybaczcie! dostałem ją, miałem wrzucić na stronę główną ale gdzieś mi wcięło ;(
xD
Gdziekolwiek by nie było max 4 godziny i będę na miejscu. :lol:
a co do taśmy to bez jaj ale mamy już kwiecień, jak tak dalej pójdzie to spotkamy się na następnym zlocie, a videa z poprzedniego nadal nie obejrzymy heh
chyba pan od kamery troche przesadził z edytowaniem i montażem materiału, coś czuję że materiał został zniszczony
Z tego zlotu relacji już pewnie nie będzie w ogolę
Zresztą do dzisiaj czekamy na DVD z pierwszego zlotu (było obiecane w jednym z artykułów )
Ta pewnie tak długo montują bo to efekty jak w Matriksie będą. Slow motion jak qbap rozdaje nagrody z wykopem albo obroty kamery o 360 stopni wokół prowadzącego konferencję.
Już nie ma co dywagować…trzeba zacząć znów się pakować…kawał drogi przed Nami…
Czyżby mnie coś ominęło? Wiadomo już gdzie będzie trzeba jechać?
a w ogóle wiadomo coś, jakoby w tym roku w ogóle zlot był?:> już nie pamiętam, ale rok temu to w tym czasie już się chociażby wzmianki jakieś pojawiały ze strony administracji, a w tym roku chyba jeszcze ani razu nic na ten temat nie słyszeliśmy
z tego co pamiętam to na zakończeniu HZ08 była zapowiedź HZ 09
Mariuce00 niezawodna pamięć