Lisek lubi jak siedzi na nim kilku chłopa. ;>
A bardziej na temat: zaproszenia będą wysłane wraz z datą otwarcia rejestracji dla zaproszonych, czy wcześniej? Nie żebym liczył na coś… :^o
Lisek lubi jak siedzi na nim kilku chłopa. ;>
A bardziej na temat: zaproszenia będą wysłane wraz z datą otwarcia rejestracji dla zaproszonych, czy wcześniej? Nie żebym liczył na coś… :^o
Z chwilą otwarcia rejestracji.
Do rejestracji potrzeby będzie numer pesel i coś jeszcze ? (np. numer dowodu)
Kurcze, widzę, że dowcip Ci się wyostrzył w tej Ameryce
Imię i nazwisko, adres zameldowania, numer PESEL, nr telefonu kontaktowego
Jak ktoś by był chętny do odstąpienia zaproszenia np. z powodu braku wolnego czasu albo innego to ja z chęcią przyjmę
to trzeba naszykować dowód osobisty i czekać na rejestrację
Zaproszenia są imienne
szkoda. biednemu zawsze wiatr w oczy
W tym roku, coś czuję , że zainteresowanie będzie dużo większe
W zeszłym roku zaproszenia poszły w 4 godziny, w tym roku przewiduję szybsze wyczerpanie miejsc.
Można wiedzieć jak będzie z partnerami? Podobna liczba, większa, mniejsza?
– Dodane 09.07.2009 (Cz) 20:01 –
Pnagrys, nie strasz
A że się tak spytam, co będzie decydowało o dostaniu zaproszenia? Godzina zarejestrowania, godzina otrzymania przelewu, czy jeszcze jakaś inna godzina?
Pewno godzina rej. ale wolę się upewnić
Przemyśl pytanie i zadaj jeszcze raz bo nic z tego zrozumieć nie można
Ja chyba kolege zrozumialem…
zepewne chodzilo mu o to ze jak będzie otwarta rejestracja to zaklepane miejsce bedzie miala osoba która sie szybciej a raczej najszybciej zarejestruje czy ta która prześle wcześniej pieniądza za owa dokonana rejestracje
jest juz jasno czy tez zamotałem :PP ?
To zależy od avatara i od wartości dzięsięntej, która jest wyrażana szesnastkowo przez litery w twoim nicku. Jeśli posiadasz litere wyższą niż f to od razu odpadasz
Krogulec , też mi Ciężko to zrozumieć, ale wigrusowi chyba chodzi o to kto z zarejestrowanych sie dostanie na zlot. Bezsensu to troche bo będzie pewnie jak w zeszłym roku (czemu decydować miała by godzina przelewu?). Moment zarejestrowania chyba będzie najważniejszy…
Moja uwaga była ironiczna choć naprawdę nie do końca rozumiem
O dostaniu zaproszenia nie będzie decydować ani godzina zarejestrowania ani godzina otrzymania przelewu ani żadna inna godzina O tym kogo będziemy zapraszać pisałem w jednym z poprzednich postów. Każda osoba, która otrzyma takie zaproszenie będzie miała tydzień na rejestrację - tj. konkretnie od poniedziałku 13 lipca do niedzieli 19 lipca. Każda taka osoba będzie miała w tym czasie gwarancję miejsca (nawet jeżeli zarejestruje się w 19 lipca o godzinie 23:00).
Jeżeli chodzi o publiczną rejestrację (tą którą planujemy uruchomić od poniedziałku 20 lipca) to decydować będzie kolejność zgłoszeń ALE warto podkreślić, że ostateczne potwierdzenie rejestracji następuje dopiero po dokonaniu wpłaty na którą będzie 7 dni. Stąd też nawet jeżeli ktoś początkowo trafi na tzw. listę rezerwową może ostatecznie dostać się na Zlot ponieważ jedna z wcześniejszych osób nie zapłaci - w ub.r. mieliśmy o ile pamiętam przynajmniej kilkanaście takich przypadków - część osób zrezygnowała np. gdy okazało się, że nie będzie pokoi koedukacyjnych czy z innej beczki np. (jak się domyślamy) rejestrowała się na wszelki wypadek - aby zaklepać sobie miejsce. Idąc dalej kilka kolejnych osób, które zarejestrowały się i nawet dokonały wpłaty zrezygnowało z kolei z powodu różnych wypadków losowych zwalniając tym samym miejsce dla kolejnych. Inaczej mówiąc to wcale nie jest tak, że na Zlot dostają się tylko osoby, które “wstrzelą się” w te pierwsze godziny rejestracji publicznej.
Zakładam, że jeden z powyższych akapitów zawiera odpowiedź na pytanie które chciałeś zadać
Może i pytanie już było, ale czy będąc niepełnoletnim i mając tymczasowy dowód, można wziąć udział w Zlocie.?
nie, tymczasowy dowód niczego tak na prawdę nie zmienia
David_PL99 już sam fakt, że jesteś niepełnoletni cię dysklasyfikuje ponieważ nikt nie weźmie za ciebie odpowiedzialności.
Tylko nie pytaj zaraz czy może być zgoda rodziców na piśmie (Odp. nie )
Mam nadzieje ze jak publiczną rejestracje otworzycie to dacie dzień wcześniej znać o której będzie start
Jeśli będę w pracy będę zmuszony znaleźć komputer z dostępem do internetu Co nie powinno być trudne ale musiałbym znać godzinę rozpoczęcia rejestracji