HotZlot 2009 - wątek ogólny

Jestem ciekawy co zaprezentuje Imagis glownie z uwagi na to ze malo spotykam sie z ich produktem na codzien, a z checia zapoznam sie z ich glownym produktem.

Mapy do nawigacji MapaMap.

Jeszcze zobaczymy :wink: Uprzedzam, że akurat oni sesji mieć nie będą ale prawdopodobnie będą chcieli pokazać swój nowy produkt :wink:

Sesji miec nie musza wystarczy ze bedzie ktos kogo bedzie mozna podreczyc meczacymi pytaniami dotyczacymi produktu i go pomacac :lol:

ale, że produkt pomacać czy przedstawiciela? :stuck_out_tongue:

to juz zalezy od tego kto bedzie prezentowal produkt :wink:

MapaMap …

Dostałem, walczyłem jakiś czas z ich supportem …

Będe mógł się na nich wyżyć za obsługę klienta …

A mnie jest więcej :stuck_out_tongue:

Cały rok trenowałem na macie do tańczenia :stuck_out_tongue:

Jeżeli tylko się załapię na zlot to TomisH bój się… :wink:

Co by nie było lokalizacji jaką było morze raczej nic nie przebije, bo co tam nad tymi jeziorami robić poza sesjami ? Ino tylko pić i pić. :x :wink:

P.S. No chyba, że kajaki. :wink:

Co by nie było poziomu malkontentctwa w polskim społeczeństwie nic nie przebije… Ino tylko płakać i płakać… :x :frowning:

P.S. No chyba, że analogiczny komentarz pod newsem - co by wszyscy partnerzy do końca się przekonali, że takiego Zlotu nie warto wspierać bo naszych czytelników niczym się nie zadowoli…

A tak na poważnie - już naprawdę ręce mi opadają… Nie oczekujemy achów i ochów ale naprawdę poziom zrzędzenia przechodzi wszystkie granice… Organizujemy dla Was niesamowitą, jedyną w swoim rodzaju imprezę, z całą masą atrakcji i do tego praktycznie za darmo. Cenimy konstruktywną krytykę i konstruktywne uwagi ale naprawdę to już znacznie poza nie wykracza… Jeszcze jestem w stanie pogodzić się z komentarzami dzieciaków pod newsem ale Ty mikew_86 byłeś przecież uczestnikiem poprzedniego Zlotu… Brak mi słów…

Nie miałam zamiaru pisać, ale się wkurzyłam! Wpadam tutaj i czytam aktualności co jakiś czas, z myślą, że akurat jest coś nowego, ciekawego, dotyczącego Zlotu. Spać nie mogę (co chyba widać patrząc na godzinę, w której piszę, tj położyłam się po 1-wszej, ale teraz wstałam i coś mnie korciło, żeby wejść na stronę, na bezsenność nie cierpię, żeby nie było…), tak jestem zafascynowana Zlotem. Nie rozumiem tych narzekających i marudzących, bo dla mnie czy odbywałby się nad morzem, na Mazurach, czy w górach, a nawet w Koziej Wólce, to bez znaczenia! W ogóle nie zastanawiałam się gdzie będzie, ważne, że w ogóle będzie :!: W ub. roku, jak i w tym (o ile się załapię), mam daleką trasę do przebycia, jadę ze Śląska i wcale mnie to nie przeraża, nawet o tym nie myślę ( a być może powinnam, gdyż należę do najstarszych wiekiem uczestników). Mam wrażenie, że część osób chce sobie urządzić jakieś towarzyskie party, a nie jest zainteresowana tematyką, ta owszem, ale przy okazji. W ub. roku, tak się złożyło, że mając prawie dwa miesiące wakacji, nie wyjeżdżałam nigdzie, poza wyprawą właśnie na Zlot. Kocham morze, ale na plaży byłam tylko raz i to prawie biegiem, od centrum do Drejka, żeby zdążyć na rozpoczęcie sesji, a przecież mogłam się “uwalić” na piachu i wrócić wieczorem. Nie po to tam jednak jechałam i ważniejsze było co innego. Nie rozumiem więc o co chodzi z tym narzekaniem? Nie pasuje mi, to nie jadę i nie truję ludziom stającym na głowie i przygotowującym tak wielką imprezę; a to, czy pokój będzie 3-osobowy, a to, że za daleko, albo co tam robić bo nudno.

Nie martw się Leszku! Myślę, że tych maruderów jest znikomy procent, a wiekszość czeka niecierpliwie, żeby zapewnić sobie uczestnictwo i póki co, tym tylko żyje (tak jak ja, chyba, że mam jakiegoś kosmicznego świra :wink: )

Krogulec nie bierz tego tak do siebie. Ja po prostu mam sentyment do morza i nie napisałem tego w złej wierze. Masz rację, byłem na poprzednim zlocie i byłem z tego powodu bardzo zadowolony. Myślę, że jeśli się uda to na tegorocznym będę również. Ogólnie organizacja była znakomita, postaraliście się i myślę, że w tym roku będzie tak samo, a że wolę morze od mazur to chyba moja indywidualna sprawa. Bez urazy. I tak żaden inny portal komputerowy nie ma tak ciekawych zlotów więc gratsy za to. :D/

P.S. Gdyby były wątpliwości to ja również czekam niecierpliwie, a co do tematyki to interesuje mnie ona czego dowód dałem dwukrotnie na poprzednim zlocie. :wink:

OK. Nie ukrywam, że “dostało Ci się” :stuck_out_tongue: bo jestem trochę rozdrażniony komentarzami pod newsem i Twoja wypowiedź po prostu przepełniła czarę :wink: Pamiętaj po prostu, że to co piszesz może być różnie odebrane. Wróćmy jednak do tematu.

Postanowiliśmy ostatecznie, że zaproszenia wysyłać będziemy z chwilą rozpoczęcia rejestracji tj. jutro, prawdopodobnie po północy. Konkretna godzina rejestracji publicznej nie została jeszcze ustalona. Podczas rejestracji będzie można zdecydować czy ktoś jest zainteresowany dodatkowym noclegiem (przedłużeniem pobytu do 31 sierpnia) ale w odróżnieniu od ub.r. nie trzeba będzie od razu wnosić tej dopłaty (będzie to płatne na miejscu). Mamy nadzieję, że ułatwi to podjęcie decyzji osobom, które dysponują skromnym budżetem.

Wiadomo już jaka będzie tematyka zlotu? (Co prawda mozna się domyślić co prawda po firmach które tam przyjadą)

O bezpieczeństwie, czy o photoshopie, o tabletach? :smiley:

Propozycje odnośnie turnieju w Open Arena (wersja gry, mapy) w tym temacie:

http://forum.gamikaze.pl/viewtopic.php?f=16&t=877 :slight_smile:

Czytać, czytać :wink:

http://hotzlot.pl/OZlocie.aspx

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15 … raz+blizej

Nie wiem co tu narzekać. Miałem okazje być rok temu na HZ i powiem bajka. Lokalizacja zlotu nie ma znaczenia, czy to morze, mazury czy góry, tu chodzi o klimat! Ale co tu gadać najwięcej marudzą Ci co nie pojadą.

Rozumiem, że nie trzeba od razu płacić, ale czy można ewentualną chęć przedłużenia dodeklarować później? W sensie, czy już przy rejestracji trzeba być zdecydowanym na przedłużenie pobytu?

Już przy rejestracji trzeba być zdecydowanym ponieważ musimy zgłosić w hotelu ile konkretnie osób będzie przedłużać pobyt (aby mogli zwolnić pokoje dla innych gości - w poniedziałek hotel już nie będzie na naszą wyłączność). Przewidujemy, że pobyt przedłuży około 100 osób.