Krogulec , a jak przedłużą wszyscy? A mam takie innego typu pytanie - wyczytałem w FAQ że nie można przyjechać (nie powinno się za wracać głowy) wcześniej, a zostawić tylko bagaż (plecak) żeby tego nie targać i trochę pozwiedzać?
To niemożliwe - ludzie muszą wracać do pracy itp. Niemniej gdyby się okazało, że np. pobyt będzie chciało przedłużyć 120-140 osób to te 20-40 dodatkowych miejsc też nie będzie problemem.
To nie jest tak, że nie można - nie gwarantujemy jednak żadnego programu ani specjalnych cen (pokój 2 os. w tym okresie kosztuje 410 zł). Nie ukrywam też, że nawet jeżeli kogoś stać to niespecjalnie do tego zachęcamy - będziemy bardzo zajęci przygotowaniami na miejscu…
Natomiast jeżeli chodzi o przyjazd wcześniej ale w dniu rozpoczęcia Zlotu (tj. 28 sierpnia) to naturalnie na teren hotelu będzie można się dostać i zostawić w recepcji bagaże. Niemniej rejestracja będzie odbywać się dopiero od 12:00 (wcześniej mogą być jeszcze jacyś goście z poprzedniego dnia - doba hotelowa jest do 12:00 - więc nie możemy tego przeskoczyć).
Ach szkoda że nie mogę pojechać
Dopiero będę mógł na HotZlot 2013 ^^ (o ile będzie)
Niestety w 2012 koniec świata
Majowie się mylą
na EURO będzie tragedia
Nie byłem na żadnym z Waszych Zlotów, więc nie mogę powiedzieć jak było, ale widzę jak sprawa się przedstawia aktualnie:
-
bardzo ciekawa forma Zlotu [zarówno dla pasjonatów jak i profesjonalistów ( w sumie Ci drudzy zazwyczaj wliczają się do pierwszej grupy
)]
-
interesująca agenda choć trzeba jeszcze zobaczyć jak zostanie zrealizowana w praktyce
- tutaj jeśli się nie załapie muszę wierzyć innym na słowo
-
możliwość poznania ciekawych ludzi [wszak wszystkich nas łączy wspólne zainteresowanie, więc nie powinno być problemu z dogadaniem się ;)]
-
świetna lokalizacja [co z tego, że jest daleko ? Cieszcie się że nie musimy jeździć za granicę na takie konferencje- bo jest w Polsce ktoś kto też potrafi je zorganizować. Zamek w którym odbywa się Zlot znam dość dobrze tak samo jak mazury i szczerze nie wiem w czym miałby być gorsze od morza.
Ale nawet jeśli to jakie ma znaczenie, gdy jedzie się na HotZlot a nie letnią kolonie ?! Rozumiem opinie o samym ośrodku/hotelu, ale jego otoczenie na takiej imprezie moim zdaniem jest najmniej ważne a temu hotelowi mało co można zarzucić]
- CENA
By zaraz nie było, że jestem opłacony przez redakcję (a w sumie szkoda, że nie zarobię na mówieniu tego co naprawdę myślę ) to mógłbym ponarzekać, że nie ma pokoi koedukacyjnych, ale i w tym przypadku jestem wstanie zrozumieć, iż było by trudno w jakiś sposób kontrolować kiedy druga połówka jest zainteresowana IT a kiedy robi za dostawkę (oczywiście bez obrazy dla tych Pań, mam tylko na myśli, że nie przyjechały tam w celach statutowych zlotu :P).
Moja wypowiedź na pewno nie powstrzyma marud, ale chciałem pokazać, iż są ludzie być może nie tak aktywni w życiu portalu jak maruderzy, ale za to bardzo wdzięczni za wysiłek i zaangażowanie.
kobiet na poprzednich zlotach nie było wiele. Ostatnio były chyba dwie (nie licząć hostess) w tym jedna Pani z ekipy DP bodajże.
BTW idąc za ostatnimi newsami z Polski wnioskuję by wprowadzić równouprawnienie i połowę miejsc przyznać Panią
A na maruderów nie ma co zwracać uwagi. Dużo tu takich co nie było na poprzednich zlotach a krytykują jakby wszystko widzieli.
Także łączmy się bracia i siostry we wspólnym oczekiwaniu na rejestrację.
Hej,
Czasami czytając posty z tego tematu lub komentarze pod postem o HotZlocie myślę, że przydałoby się wyciągnąć odpowiedzialność wobec ich autorów - marudzisz to nie jedziesz… Choć z drugiej strony można by uznać to za niesprawiedliwość/dyskryminację. Tak czy inaczej popieram zdanie Jagody - nie ważne gdzie odbędzie się zlot - dla mnie mógłby odbyć się pod namiotami lub w pierwszym lepszym motelu, choćby na krańcu Polski - ale przecież nie to się liczy - najważniejsi będą ludzie, którzy zlot ten będą wspólnymi siłami tworzyć
Pozdrawiam,
Dimatheus
Duzym plusem wartym podkreslenia jest poznaniu ludzi kryjacymi sie pod avatarami i wypowiedziami na zywo oraz zywa dyskusja. Co do tematu marudzenia nasuwa mi sie jeden cytat oddajacy moje nastawienie do tego typu osob :
juz sie zarejestrowalem jak wstane to zrobie przelew
ha ha jade na zlot
No proszę nawet nie zdążyłem napisać, że zaczęliśmy wysyłać zaproszenia
No Panowie GRATKi Miejsca, Tego sie nie spodziewałem - Piękna Okolica i ten Zameczek!! Miodzio, Najlepsze miejsce jak dotąd - Całuski dla Was (dzieki za zaproszenie, tak sie składa ze mam wolne w te dni…zastanawiam sie czy nie zostać do poniedziałku… ale tak sam? Do lustra mam pić? Kto zostanie do poniedziałku? )
@Krogulec: w jakich godzinach przewidujecie odjazd autokaru z Olsztyna. Patrzyłem na połączenia z mojej wioski i w zasadzie jeśli chcecie mieć autokar w Rynie około południa (start rejestracji) to ludzie z południa Polski będą musieli jechać nocą.
Z miejsca zabezpieczę się ;] – nie marudzę, jedynie pytam. Lecę z dosyć daleka i muszę zaplanować sobie wszystko, m.in. czy z lotniska jechać do domu na jedną noc, czy z miejsca udać się na zlot.
@Ryan, no właśnie praktycznie każdy w nocy bedzie jechał. Czy to Lublin, czy Kraków Czy Wrocław.
Ooo widzisz, znalazłem:
http://forum.dobreprogramy.pl/ bla bla
Tylko pozazdrośćić tym Który już sie mogą rejestrować…
mi pozostało jeszce 7dni męki
Tak dostałem zaproszenie. Dziękuję bardzo. Haha ale szczęściarz ze mnie
Ha! Leń jednak jestem - miałem wrażenie, że Krogulec podawał gdzieś wstępne godziny odjazdu autokaru. To mi trochę komplikuje sprawę, ale cóż zrobić. Dzięki za link!
super :] ja zaproszenia nie dostałem… poczekam do 20 na troszkę szczęścia … EL Polaco przyjacielu, trzymaj kciuki
BTW pojawia się ten sam problem co rok temu. Nie mogę się zarejestrować. Pojawia się komunikat: Błędna nazwa użytkownika i/lub hasło
Ma ktoś ten sam problem?
Jaki piękny prezent urodzinowy dostałem od Was- dziękuje do zobaczenia na zlocie
Ja miałem, ale za drugim razem poszło bez problemu.