I problemy z hasłem wyjaśnione. Rano pobawiłem się, pomęczyłem troszkę formularz rejestracyjny i znalazłem przyczynę. Nie ma jednak znaczenia długość hasła (no, poza tym, że input ma ustawiony atrybut „maxlength” na 50), lecz jeśli w haśle znajduje się znak:
&
lub
+
to za żadne skarby świata się nie da zalogować. Dziwne
Być może jest ich więcej, lecz w moich próbach znalazłem te 2, znaki jak: „!”, „@” czy „$” formularz przyjmuje i można się zalogować.
Z tym, że niestety większość osób na wielu forach ma to samoe hasło. To samo hasło często jest też wykorzystywane do poczty czy banku więc… raczej o to mi chodziło
Na to ile będzie miejsc w autobusach, organizatorzy odpowiedzą za jakiś tydzień, jak już ludzie powpłacają kasę i będzie wiadomo kto jak jedzie .
Dostaniesz info na maila gdyby cokolwiek miało sie zmienić .
Na zmiane avataru masz czas do końca tygodnia, dopiero jak się ustali ostateczna lista , dopiero będa załatwiane identyfikatory.
I co , jest tak zainteresowana Zlotem że pojedzie sama ???
Nie sądzę …
Pomyśl ilu ludzi chciało sie pojawić na Zlocie i dla nich by zabrakło miejsca bo jakiś janek109 chciałby zabrać swoją dziewczynę do pilnowania laptopa …
Z takim nastawieniem , nie licz że gdziekolwiek będą Cię witać z otwartymi ramionami .
DP starają się by Zlot był praktycznie darmowy dla userów, zapewniają masę nagród i to za free …
A wg Twoich słów wychodzi na to że najważniejsze dla Ciebie jest to by Twoja dziewczyna z Toba jechała …
Nie liczy się dla Ciebie Zlot a możliwość niemal za free spędzenia weekendu z dziewczyną …
Gratuluję wszystkim, którym udało się zarejestrować i zarezerwować sobie miejsce na zlocie. Ja odpuściłem rejestrację bo nie miałem czasu “bić” się o te miejsca około godziny 20stej a teraz nawet jakbym się zarejestrował to i tak byłbym na szarym końcu tej kolejki bez żadnych szans
Ale bardzo cieszę się, że będzie możliwość obejrzenia wykładów - sesji technicznych w internecie na żywo jestem tym zainteresowany nie ukrywam
Ja nie chciałbym robić ota, ale po co znowu rozpoczynać temat, który może zaraz doprowadzić do “kłótni”? lisek , Ty chyba po nocach o tym hasłach śnisz
PS: Zapomniałbym. Czy ewentualnie można dojechać ok. 12: 30 (rejestracja jest wiem od 12 ale do 14 więc wole się spytać)? lisek , nie poddawaj się
Niestety nie trafiles na osobe jadaca ze specjalna swita pilnujaca lapa - zreszta jak bedzie trzeba sam moge go pilnowac to nie problem.
Organizatorzy wybrali taki, a nie inny obiekt bo im odpowiadal. Podziwiam ich za wytrwala walke w ustaleniach wszystkich szczegolow z obiektem lacznie z walka o rabaty - wiem z wlasnego doswiadczenia ze organizacja tego typu imprezy nie jest latwa.
prosze chłopaki,nie karmcie troli.Każdy ma zdanie na ten temat za to ja powiem za wszystkich:-) Co do tego autokaru to ja myśle,że nie bedzie problemem jak pare osób postoi troche,chyba że zabrania tego regulamin przewoźnika czy coś.Oczywiscie byśmy sie zmieniali,żeby nie stali ciagle i ci sami. Albo zamówcie ikarusa jakiegoś i każdy sie zmieści:-)
O 12:30 jeszcze OK. Gorzej jak później bo o 14:00 jest obiad, a wcześniej trzeba się jeszcze zarejestrować, zameldować, zostawić toboły w pokoju itd.
Bardzo proszę o zakończenie tego wątku. Twoje zgłoszenie zostało odrzucone, jej zaakceptowane. Tak postanowiliśmy bo pary nie są akceptowane, a z Waszego dwojga wolimy aby pojechała Twoja luba (w końcu pisałeś - jak to było… - że “chce jechać” :P). Nie przewidujemy możliwości zamiany, odstępowania, sprzedaży ani żadnych innych operacji ze zgłoszeniami. Zatem “krótka piłka” - jeżeli Twoja luba chce jechać to niech wpłaca opłatę rejestracyjną i zostanie powitana z otwartymi ramionami. Jeżeli nie to niech wyśle maila, że rezygnuje to zwolnimy miejsce dla kolejnej osoby z listy rezerwowej…
– Dodane 21.07.2009 (Wt) 18:52 –
Myślę, że na miejsca stojące przewoźnik nie pójdzie ale bardzo proszę na razie nie panikować. Nie spodziewamy się aby miało zabraknąć miejsc. Poza tym Ryn to nie jest miejsce odcięte od świata - kursują tam PKSy z Olsztyna więc naprawdę to nie jest żaden problem…
Nie będziemy tego robić bo jeżeli faktycznie zdecyduje się na udział to mogłaby się źle czuć przez tą całą aferę mając świadomość, że wszyscy wiedzą jakiego ma nicka. Pozostanie to więc słodką tajemnicą naszą i janka109 Jak pisałem, jeżeli zdecyduje się na udział zostanie przyjęta z otwartymi ramionami i tak chcielibyśmy aby pozostało.
Trochę prywatności:P I się nie uruchamiajcie, że tak skromnie powiem. A co autobusów popieram Krogulca , prosty rachunek. Średnio taki autobus ma 42 miejsca (może będą 2 - jak w tamtym roku o ile dobrze pamiętam), więc 42x2=84. Załóżmy, ze na zlocie będzie 250 osób.
250-100%
84-x%
x=8400/250=34%
Nie jest więc źle 1/3 jedzie busem, a i w nim może być więcej niż 42 miejsca. Poza tym wiele osób może “odmówić” autobus zlotowy, więc inni się załapią.
Oo, ja również bardzo się cieszę, bo z racji tego że jestem niepełnoletni, to będę mógł przynajmniej na żywo obejrzeć co się dzieje na zlocie w internecie Czy redakcja publicznie poda stronę na której będzie się odbywała transmisja.?