Dzięki Ci bardzo Do zobaczenia na zlocie
w tym momencie jeszcze bardziej się ciesze że dostałem zaproszenie do rejestracji
heh chyba w administracji nikt się nie spodziewał że tak szybko rozejdą się miejsca
no nic, zobaczymy na miejscu jaki skład przybędzie
Ostawialiśmy, że zejdą szybciej ale nie że w 2 minuty Osobiście stawiałem raczej na jakieś 30-60 minut…
:multi: Jupi, :multi:
Udało się… Strasznie się cieszę, że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane. Teraz tylko przelew i Hot Zlocie witaj… Już nie mogę się doczekać aż poznam “naszą trzódkę”… I oczywiście gratulacje dla szczęśliwców!!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Szkoda że mi się nie udało… ale może będę miał jeszcze szczęście bo wpadłem na listę rezerwową o 20:00 kliknałem w link i zalogowałem się:)
trudno się mówi jak coś pojadę w przyszłym roku jak się uda:)
Kilka stron temu stawiałem na 2 godziny.
Gratuluje wszystkim, którzy się dostali. Do zobaczenia na Zlocie
Kilka pierwszych osób już się załapało z listy rezerwowej
A tak swoją drogą, nie mogę się zalogować do formularza rejestracyjnego. Nie wiem czy problem wynika ze spacji w nicku, czy z ponad 25-znakowego hasła
To trafiłem na listę rezerwową zawsze coś
Arek F. , spacja w niku jest bez znaczenia, raczej jest problem z hasłem. Szkoda, że hasła są kodowane, chętnie sprawdziłbym dlaczego tak się dzieje
Dam głowę, że jak zmienisz hasło na nieco mniej “kosmiczne” to bez problemu się zalogujesz.
Dla jednych szkoda, dla innych na szczęscie
Wiesz, mając pełne prawa admina (gdziekolwiek nie tylko na forum), nieznajomość hasła czy brak możliwości jego podejrzenia nie stanowi żadnego wszak problemu Przecież admin może wszystko
Dlatego też hasło nie interesuje mnie dla faktu jego poznania ale z czystej technicznej ciekawości. Chociażby dlatego, że przy nowej wersji DP logowanie odbywa się poprzez te właśnie hasła (a raczej hasze) z forum, więc wszelkie problemy tego typu mnie mocno interesują.
Mnie osobiscie nurtuje jedno pytanie
Ile osób oficjalnie wyraziło chęć wzięcia udziału w HotZlocie
bo jeśli założyc ze ponad 100 w pierwszej minucie to mozna oszacowac od kilku do kilnastu tysiecy
Czy naprawde było az takie zainteresowanie? Prosiłbym o odpowiedz jesli te dane nie sa tajne:)
hehe szok wszedłem dopiero na forum i od rana 7 stron w tym wątku przybyło. Szok po raz drugi gdy zobaczyłem, że zaproszenia w 2 minuty się rozeszły.
O czym to świadczy? O randze i popularności imprezy. Brawa dla całej administracji i ich ciężkiej pracy, której podsumowaniem jest kosmiczny wynik rejestracji
Btw lisek ja również się odezwę do Ciebie na gg w sprawie mojego hasła za parę dni jak trochę przejdzie ten “gwałt” związany z rejestracją i będziesz miał więcej wolnego czasu.
Mnie osobiście nie dziwi fakt, że miejsca wyczerpały się po 2 minutach. Założę się że sporo osób odświeżało stronę co chwilę żeby być pierwszymi i tym oto sposobem o 20:02 trafiali już na listę rezerwową. Mój braciak załapał się o 20:01 jeszcze do tej grupki 100 osobowej.
Super, wszelkie problemy z hasłami, interesują mnie niezwykle mocno
Wchodzę dzis na forum pierwszy raz od godz, 15.00 i co widzę? Nieamowite… 2 minuty? Ponad 100 miejsc? W ubiegłym roku to było KILKA GODZIN!
Miło jest mieć takiego maila:
"Dziękujemy za rejestrację na HotZlot 2009 czyli III zlot czytelników dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze! Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
Prosimy o wniesienie opłaty 50 zł z tytułu uczestnictwa w Zlocie w ciągu 7 dni na poniższy rachunek…"
Jeszcze raz dziękuję redakcji DP
Źle kombinujesz - po prostu NA RAZ rzuciło się na nie kilkaset osób - dlatego miejsca tak szybko się skończyły… Teraz ilość rejestrujących się osób znacznie spadła - za wcześnie jednak na podsumowania i podawanie konkretnych liczb, tym bardziej, że one stale rosną
Nadmieniam, że w dalszym ciągu warto się rejestrować bo szykujemy pewne niespodzianki
Możesz go męczyć już teraz bo lisek i tak nie zajmuje się rejestracją tylko nową wersję DP i musi ją jak najszybciej ukończyć Więc im szybciej tym lepiej :lol:
Oooo tak! Nowa wersja DP już się nie mogę doczekać, P. Lisku moglibyście się pośpieszyć?
Lepiej niech się śpieszą powoli i dopną wszsytko na ostatni guzik, tak, aby wszystko było ok