HotZlot 2009 - wątek ogólny

Dzięki Ci bardzo Do zobaczenia na zlocie :smiley:

w tym momencie jeszcze bardziej się ciesze że dostałem zaproszenie do rejestracji :slight_smile:

heh chyba w administracji nikt się nie spodziewał że tak szybko rozejdą się miejsca :smiley:

no nic, zobaczymy na miejscu jaki skład przybędzie :slight_smile:

Ostawialiśmy, że zejdą szybciej ale nie że w 2 minuty :wink: Osobiście stawiałem raczej na jakieś 30-60 minut… :wink:

:multi: Jupi, :multi:

Udało się… Strasznie się cieszę, że moje zgłoszenie zostało zaakceptowane. :peace: Teraz tylko przelew i Hot Zlocie witaj… Już nie mogę się doczekać aż poznam “naszą trzódkę”… I oczywiście gratulacje dla szczęśliwców!! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Szkoda że mi się nie udało… ale może będę miał jeszcze szczęście bo wpadłem na listę rezerwową o 20:00 kliknałem w link i zalogowałem się:)

trudno się mówi jak coś pojadę w przyszłym roku jak się uda:)

Kilka stron temu stawiałem na 2 godziny. :wink:

Gratuluje wszystkim, którzy się dostali. Do zobaczenia na Zlocie :wink:

Kilka pierwszych osób już się załapało z listy rezerwowej :wink:

A tak swoją drogą, nie mogę się zalogować do formularza rejestracyjnego. Nie wiem czy problem wynika ze spacji w nicku, czy z ponad 25-znakowego hasła :wink:

To trafiłem na listę rezerwową :wink: zawsze coś :smiley: :slight_smile:

Arek F. , spacja w niku jest bez znaczenia, raczej jest problem z hasłem. Szkoda, że hasła są kodowane, chętnie sprawdziłbym dlaczego tak się dzieje :slight_smile:

Dam głowę, że jak zmienisz hasło na nieco mniej “kosmiczne” to bez problemu się zalogujesz.

Dla jednych szkoda, dla innych na szczęscie :stuck_out_tongue:

Wiesz, mając pełne prawa admina (gdziekolwiek nie tylko na forum), nieznajomość hasła czy brak możliwości jego podejrzenia nie stanowi żadnego wszak problemu :slight_smile: Przecież admin może wszystko :slight_smile:

Dlatego też hasło nie interesuje mnie dla faktu jego poznania ale z czystej technicznej ciekawości. Chociażby dlatego, że przy nowej wersji DP logowanie odbywa się poprzez te właśnie hasła (a raczej hasze) z forum, więc wszelkie problemy tego typu mnie mocno interesują.

Mnie osobiscie nurtuje jedno pytanie

Ile osób oficjalnie wyraziło chęć wzięcia udziału w HotZlocie

bo jeśli założyc ze ponad 100 w pierwszej minucie to mozna oszacowac od kilku do kilnastu tysiecy

Czy naprawde było az takie zainteresowanie? Prosiłbym o odpowiedz jesli te dane nie sa tajne:)

hehe szok wszedłem dopiero na forum i od rana 7 stron w tym wątku przybyło. Szok po raz drugi gdy zobaczyłem, że zaproszenia w 2 minuty się rozeszły.

O czym to świadczy? O randze i popularności imprezy. Brawa dla całej administracji i ich ciężkiej pracy, której podsumowaniem jest kosmiczny wynik rejestracji :slight_smile:

Btw lisek ja również się odezwę do Ciebie na gg w sprawie mojego hasła za parę dni jak trochę przejdzie ten “gwałt” związany z rejestracją i będziesz miał więcej wolnego czasu.

Mnie osobiście nie dziwi fakt, że miejsca wyczerpały się po 2 minutach. Założę się że sporo osób odświeżało stronę co chwilę żeby być pierwszymi i tym oto sposobem o 20:02 trafiali już na listę rezerwową. Mój braciak załapał się o 20:01 jeszcze do tej grupki 100 osobowej.

Super, wszelkie problemy z hasłami, interesują mnie niezwykle mocno :slight_smile:

Wchodzę dzis na forum pierwszy raz od godz, 15.00 i co widzę? Nieamowite… 2 minuty? Ponad 100 miejsc? W ubiegłym roku to było KILKA GODZIN!

Miło jest mieć takiego maila:

"Dziękujemy za rejestrację na HotZlot 2009 czyli III zlot czytelników dobrychprogramów, TechIT i Gamikaze! Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

Prosimy o wniesienie opłaty 50 zł z tytułu uczestnictwa w Zlocie w ciągu 7 dni na poniższy rachunek…"

Jeszcze raz dziękuję redakcji DP

Źle kombinujesz - po prostu NA RAZ rzuciło się na nie kilkaset osób - dlatego miejsca tak szybko się skończyły… Teraz ilość rejestrujących się osób znacznie spadła - za wcześnie jednak na podsumowania i podawanie konkretnych liczb, tym bardziej, że one stale rosną :stuck_out_tongue:

Nadmieniam, że w dalszym ciągu warto się rejestrować bo szykujemy pewne niespodzianki :wink:

Możesz go męczyć już teraz bo lisek i tak nie zajmuje się rejestracją tylko nową wersję DP i musi ją jak najszybciej ukończyć :stuck_out_tongue: Więc im szybciej tym lepiej :lol:

Oooo tak! Nowa wersja DP :smiley: już się nie mogę doczekać, P. Lisku moglibyście się pośpieszyć? :smiley:

Lepiej niech się śpieszą powoli i dopną wszsytko na ostatni guzik, tak, aby wszystko było ok :slight_smile: