Zarejestrowałem się o 20:01 i jakże wielkie było moje zdziwienie, że jestem na liście rezerwowej. W następnym mailu, który mówił o tym, że zwolniło się miejsce, Krogulec napisał, że brakowało mi dosłownie kilku milisekund, abym załapał się od razu. Pewnie gdybym nie zaczął obczajać z grubsza regulaminu, tylko od razu go zaakceptował udało by się.
BTW trenuje ktoś w Open Arena? Czy zeszłoroczny zwycięzca będzie na tym zlocie?
O jaaa, tak czytałem te wszystkie wasze wypociny, tematów piwa i par nie bede poruszał bo juz zostały wyczerpane i podsumowane… ale odniose sie do dnia rejestracji Publicznej: TOŻ TO SZOK! w niecałe 2 min rozeszły sie wszystkie miejscówki!? GRATULACJE Zainteresowania HZ Panowie!
A tym bardziej, że aby się zarejestrowac nie wystarczyło “kliknąć”, a trzeba było wypełnić formularz!Samo to mi zajęło z 4 minuty…
Ja pieniądze wpłacałem na poczcie - przy okazji - miła pani z okienka powiedziała, że ten druk pobrany stąd http://hotzlot.pl/wzorprzelewu.pdf jest… na poczcie zły, gdyż zaznaczony jest przelew (skreślone W), a na poczcie dokonuje się wpłaty gotówkowej na konto i musi być skreślone P.
Wypełniłem zatem drugi i nazajutrz wpłaciłem jak należy.
EDIT:
Tak się zastanawiam ile czasu idzie taka wpłata na poczcie… mam nadzieję, że nie dłużej niż kilka dni, bo w regulaminie “coś” piszą o 7 dniach, co prawda na wpłatę, a nie na jej dotarcie na konto, ale kto wie.
Tak samo jak w poprzednim roku napiszcie do organizatorow ze wplata zostala dokonana za posrednictwem poczty - beda wiedzieli ze pieniadze ida dluzej, lub poprosza o przeslanie potwierdzenia.
Chosen , sontaktuj się najlepiej z redakcją, na hotzlotowego maila i przedstaw sytuację. A następnym razem idźdo jakiegoś banku i zrób normalny przelew zamiast korzystać z usług naszej kochanej Poczty.
Nie wiem czy na to wpadłeś ale właśnie dlatego plik nazywa się “wzór przelewu”, a nie “wzór wpłaty gotówkowej na poczcie” Zdecydowana większość osób ma konto i dokonuje płatności przelewem, bardzo niewiele osób płaci na Poczcie i nie zalecamy tego zresztą bo środki idą dużo dłużej…
E tam, dzisiaj poczta działa jak bank - pierwsza sesja wychodząca Elixiru i pieniądze trafiają do ESCROW, pierwsza wchodząca Waszego banku i pieniądze trafiają na konto Xenium. To już nie te czasy, Leszku.
Wyobraź sobie, że odróżniam. Poczta Polska świadczy usługi takie jak każdy inny bank. Jest tak od dawna, jedną z pochodnych tej działalności jest Bank Pocztowy. Uwierz lub nie, ale naprawdę od czasów realnego socjalizmu się trochę zmieniło.
Ale u mnie to to było troche z żartem, a u Ciebie wykrywam doze złości
Poczta Polska po wpłaceniu pieniędzy do nich nie przelewa ich od razu dalej - najpierw nimi obraca i dopiero po pewnym czasie przelewa dalej (przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń, bo jak inaczej wytłumaczyć przelew idący tydzień?).
zwyciezca zostal w 2008 roku neotps, nie mam pojecia czy bedzie.
na drugim tomekB i na 100% bedzie, bo to osoba z redakcji.
na trzecim moja skromna osoba, rowniez bede na 100%
3 miejsce dzieki qbapowi, oddal mi je mowiac ze nie godzi sie zeby dwie osoby z redakcji byly na podium :P, choc nie ulega najmniejszej dyskusji, ze w 2007 roku w rywalizacji penguin vs qbap bylo 2:0 :).
Czasy może i inne, ale mentalność pracowników taka sama albo i jeszcze gorsza. Poczta to jeden z najbardziej skostniałych tworów pokomunistycznych (chyba tylko ZUS ją jeszcze przebija )