HotZlot 2009 - wątek ogólny

Ale podobnie podchodzą do interesantów.

No i gitarka :smiley: Sprzęt foto naładowany :smiley: :smiley: Będą fotki 1 klasa:D

Zmieniło. :stuck_out_tongue: Jak zapytałem kilka dni temu panią w okienku, czy gdybym na przelewie wpisał swoje konto itd. to ona może zrobić przelew, to odpowiedziała mi, że to poczta, a nie bank i tu żadnych przelewów robić nie można.

Nawet jeżeli teoretycznie tak powinno być (nie wiem, nie sprawdzałem) to teoria jedno, a praktyka całkiem co innego. Opłaty rejestracyjne zlecone w formie przelewu przez bank dochodzą tego samego lub najpóźniej następnego dnia. Wpłaty na Poczcie zazwyczaj po 2-4 dniach…

Bank Pocztowy i Poczta to nie to samo. IMHO odrobinę się pozmieniało ale tylko odrobinę… Ale koniec tych OTów… :wink:

Mimo wysłanego zaproszenia nie zarejestrował się więc nie przyjedzie.

Dodane 31.07.2009 (Pt) 0:31

Bardzo proszę nie odbiegajmy od tematu i zakończmy już wątek “pocztowy” :wink:

OTy -> Kosz

4 miejsce zająłem ja, a że nie będzie w tym roku neotps z którym przegrałem w półfinale… robi się ciekawie :smiley: Standardowo w tym roku jak i w poprzednim startuję w OA bez treningów stawiając jedynie na doświadczenie zdobyte podczas gry w Quake 3 Arena głównie na singlu z botami (poziom hardcore). :smiley:

Czy sa juz informacje dotyczace tematow prowadzonych sesji na zlocie?

Btw. zostal do Hotzlotu juz tylko 23 dni 15godzin 40 minut :smiley:

Chętnie byśmy już je opublikowali ale czekamy jeszcze na jedną firmę (osoba, która ma prowadzić tą sesję jest na urlopie). Mam nadzieję, że do piątku uda się opublikować ostateczną agendę. Niestety termin Zlotu obok niewątpliwych plusów ma pewne organizacyjne minusy :wink:

E tam od razu minusy. Budejecie napięcie :lol:

Można wiedzieć ile osób przedłużyło już swój pobyt?

Około 85.

A ja mam inne pytanie. Nie mogę zostać do poniedziałku, ale czy mogę zostać na LT i wyjechać popołudniu ze zlotu (nie chce przedłużać pobytu bo w poniedziałek musze być w pracy, a chętnie posłucham LT jak i pointegruje się z resztą userów :wink: ).

Myślę, że nie będzie problemu :wink:

(jedyne ograniczenie jest takie, że tak czy siak będziesz musiał zwolnić pokój do 12:00 bo wtedy kończy się doba hotelowa)

Jasna i oczywista sprawa.

W takim razie wstępnie pisze się na LT :slight_smile:

Wiem ze bedzie turniej openarena i tego nie kwestionuje - moze w tym roku pokaze sie w jakiejs rozgrywce ze swoimi mizernymi umiejetnosciami. Mialbym jeszcze jedna propozycje na rozgrywke w Wormux troche weselsza niz ciagle uganianie sie z bronia po ciemnych korytarzach :lol:

Obawiam się, że na rozgrywki w 2 gry nie będziemy mieli czasu :wink:

Mały update:

1. Piwo dla uczestników HotZlotu 2009 będzie w cenie 5 zł / 0,5l (Żywiec z beczki) - to już potwierdzone na 100% :wink:

2. Okazało się, że sporo osób zaklepało sobie autokar na “wszelki wypadek” i ostatecznie wystarczą 2 autokary, a nie 3 jak wcześniej pisałem (mieszacie niemiłosiernie :P)

3. Patryk Góralowski z Microsoftu (kto był na HotZlocie 2008 wie, kto nie był - jeden z dwóch najlepiej ocenionych prelegentów) miał wypadek sportowy :frowning: Jest na razie unieruchomiony i są niestety duże obawy, że może na Zlocie się nie pojawić (mamy jednak nadzieję, że tego czasu wykuruje się na tyle aby jednak dotarł).

4. Z przyczyn niezależnych od nas przedłuża się ogłoszenie finalnej agendy. Mam jednak nadzieję, że uda się ją zamknąć do środy, najpóźniej do końca tygodnia.

5. Wysyłaliśmy mailing z ważnymi informacjami (potwierdzenia miejsca w autokarach, informacje organizacyjne) - prosimy sprawdźcie swoje skrzynki (oczywiście te, które podawaliście przy rejestracji).

Na HT2 nie byłem, ale o prelegencie z MS słyszałem, że się nieźle spisał. Tym bardziej wielka szkoda, mam nadzieję, że się wykuruje.

Krogulec ,

Mam małą wątpliwość… :slight_smile: W mailu HotZlot 2009 - ważne informacje organizacyjne możemy przeczytać: “Uwaga! Osoba, która będzie koordynować odjazd bezpłatnych autokarów nie będzie dostępna pod powyższym numerem telefonu – szczegóły zostaną wysłane w osobnym mailu dotyczącym autokaru, uczestnikom którzy zaznaczyli chęć skorzystania z tej formy transportu.”. Natomiast w mail’u dotyczącym transportu bezpłatnymi autokarami napisałeś: Uwaga! W przypadku braku kontaktu telefonicznego na ewentualnych spóźnialskich będziemy czekać maksymalnie 15 min. Telefon kontaktowy… i tutaj dokładnie ten sam numer. :co: Czy to celowe działanie czy jakaś drobna pomyłka w mail’ingu?? A może po prostu zmiana osoby koordynującej autokar??

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie, to błąd (pozostałość po ubiegłorocznym mailu). W tym roku jest tylko jeden numer (bo i tak wszyscy dzwonili na ten główny). Na czas koordynacji odjazdów autokarów odbierająca go osoba faktycznie będzie inna ale numer będzie ten sam. Przepraszam za tą nieścisłość.

W każdym bądź razie, numer telefonu podany w obu mailach jest prawidłowy i aktualny. Wszystkim, którzy jadą na Zlot polecam jego zapisanie na wszelki wypadek.

BTW, a już myślałem, że nikt nie czyta tych maili :stuck_out_tongue:

Przeczytany dokladnie i doglebnie pewnie przez kazdego kto otrzymal. Ze swojej strony mam tylko nadzieje, ze nie bede mial niemilej niespodzianki ze strony pracoawcy :expressionless:

Nigdzie nie znalazłem o tym wzmianki więc zapytam.

Oczywiście HotSpot będzie ?? (bo nie wyobrażam sobie żeby nie było :stuck_out_tongue: )