Zamek Ryn jak sama nazwa wskazuje jest zamkiem stąd też są pewne problemy techniczne z objęciem zasięgiem WiFi dużej powierzchni (baaardzo grube mury). W pokojach będzie dostęp przez kabelek. Punkt dostępowy planujemy na dziedzińcu, może uda się też w innych miejscach ale to okaże się na miejscu.
Ja tam planuje krótki odwyk od neta
Spytam tak w razie czego - dostęp przez swój kabelek czy tam będzie na miejscu wystający ze ściany kabelek? podejrzewam że może być tak, że będzie tylko “gniazdko” do którego będzie trzeba się podpiąć swoim kabelkiem, czy się mylę?
pozdrawiam
Kabelek z pewnoscia bedziesz mogl otrzymac na recepcji do pozniejszego zdania w dniu wymeldowania, albo takowy kabelek bedzie juz czekal w pokoju. Jak jezdzilem po hotelach w ramach poprzedniej pracy najczesciej tak bylo rozwiazane korzystanie z gniazdka w pokoju jezeli na obiekcie nie bylo wifi.
Zabranie wlasnego kabelka tez nie powinno byc problemem - u mnie takowy jest zawsze wsadzony w plecak.
Mała zmiana na liście partnerów - odpadła NVIDIA ale weszło HP, z którym szykujemy pewną niespodziankę
O ile dobrze pamiętam to kable są w pokojach.
Więcej lodówek HP?
Więcej ankiet! :rotfl:
Szkoda, że nie będzie nvidii (w agendzie mogło by się pokazać chociaż jakie firmy będą reprezentować swojego pracodawce na sesjach, bardzo liczyłem na coś ciekawego ze strony nvidii jak i miałem do nich kilka pytań ).
HP w tym roku będzie występować tylko w zakresie drukarek. Na razie nic więcej nie powiem i nie pytajcie - będzie niespodzianka
Bardzo nam przykro ale to nie nasza wina - zrobiliśmy wszystko (albo nawet więcej niż wszystko) aby się pojawili. Ich decyzja jest dla nas kompletnie niezrozumiała, a podawane uzasadnienia wręcz śmieszne, niemniej na siłę ich przecież ich nie zaciągniemy…
Co do sesji - sesje będą prowadzić ludzie z Opery, Microsoftu, Intela, Fujitsu, Citriksa, Techlandu, Adobe i Wacomu (mniej więcej w takiej kolejności) + będą też nasze. Program jest tak skonstruowany, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie - pomyśleliśmy nawet o graczach - specjalnie dla nich będzie sesja na temat Call of Juarez od kuchni Szczegóły opublikujemy jutro w agendzie (nie mogliśmy jej zamknąć ze względu na NVidię właśnie).
doczekamy sie publikacji ich wymówki ?
też bym się pośmial i umilił chwilkę czasu
Nie, nie będę przecież takich rzeczy publicznie wywlekał Tym bardziej, że w skali całej imprezy to naprawdę szczegół. Poza tym sesja, którą planujemy w ich miejsce będzie myślę nawet bardziej interesująca
Ciężko jest mi sobie wyobrazić jak sesja HP miałaby być bardziej interesująca (dla przeciętnego widza) niż sesja nVidii, ale czekam z zapartym tchem.
Ja nie mam do Was pretensji, co najwyżej do nich. A to znaczy, że pora sprzedać wszystko co nvidii i przesiąść się z powrotem na AMD
A do intela też mam pytania
A czy ja gdzieś napisałem, że w to miejsce będzie sesja HP?
Krogulec ciekaw jestem co to za niespodzianka, ale tajemnica to właśnie jest urok tejże niespodzianki. A tak poza tym dajcie zbudować atmosferę i napięcie a nie wszystko byście chcieli wiedzieć
Nieładnie [-X
Długo wyczekiwana agenda została właśnie opublikowana
Hmmm a co 29 po 17.30
Integracja - część pierwsza tzn pewnie impreza z grillem ;p
Obcięło coś - już poprawione (uzupełnione)
Patryk Góralowski jednak przybędzie. Podziwiam I znowu temat wstążki
Jak dla mnie sesja MS zapowiada się równie dobrze jak zeszłoroczna
Przecież to już było. Szkoda że nie wymyślili nic nowego do zaprezentowania, bo sesje faktycznie prowadzi rewelacyjnie.