HotZlot 2009 - wątek ogólny

Zamek Ryn jak sama nazwa wskazuje jest zamkiem stąd też są pewne problemy techniczne z objęciem zasięgiem WiFi dużej powierzchni (baaardzo grube mury). W pokojach będzie dostęp przez kabelek. Punkt dostępowy planujemy na dziedzińcu, może uda się też w innych miejscach ale to okaże się na miejscu.

Ja tam planuje krótki odwyk od neta :slight_smile:

Spytam tak w razie czego - dostęp przez swój kabelek czy tam będzie na miejscu wystający ze ściany kabelek? :stuck_out_tongue: podejrzewam że może być tak, że będzie tylko “gniazdko” do którego będzie trzeba się podpiąć swoim kabelkiem, czy się mylę? :wink: pozdrawiam :slight_smile:

Kabelek z pewnoscia bedziesz mogl otrzymac na recepcji do pozniejszego zdania w dniu wymeldowania, albo takowy kabelek bedzie juz czekal w pokoju. Jak jezdzilem po hotelach w ramach poprzedniej pracy najczesciej tak bylo rozwiazane korzystanie z gniazdka w pokoju jezeli na obiekcie nie bylo wifi.

Zabranie wlasnego kabelka tez nie powinno byc problemem - u mnie takowy jest zawsze wsadzony w plecak.

Mała zmiana na liście partnerów - odpadła NVIDIA ale weszło HP, z którym szykujemy pewną niespodziankę :wink:

O ile dobrze pamiętam to kable są w pokojach.

Więcej lodówek HP? :wink:

Więcej ankiet! :rotfl:

Szkoda, że nie będzie nvidii (w agendzie mogło by się pokazać chociaż jakie firmy będą reprezentować swojego pracodawce na sesjach, bardzo liczyłem na coś ciekawego ze strony nvidii jak i miałem do nich kilka pytań :wink: ).

HP w tym roku będzie występować tylko w zakresie drukarek. Na razie nic więcej nie powiem i nie pytajcie - będzie niespodzianka :wink:

Bardzo nam przykro ale to nie nasza wina - zrobiliśmy wszystko (albo nawet więcej niż wszystko) aby się pojawili. Ich decyzja jest dla nas kompletnie niezrozumiała, a podawane uzasadnienia wręcz śmieszne, niemniej na siłę ich przecież ich nie zaciągniemy…

Co do sesji - sesje będą prowadzić ludzie z Opery, Microsoftu, Intela, Fujitsu, Citriksa, Techlandu, Adobe i Wacomu (mniej więcej w takiej kolejności) + będą też nasze. Program jest tak skonstruowany, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie - pomyśleliśmy nawet o graczach - specjalnie dla nich będzie sesja na temat Call of Juarez od kuchni :wink: Szczegóły opublikujemy jutro w agendzie (nie mogliśmy jej zamknąć ze względu na NVidię właśnie).

doczekamy sie publikacji ich wymówki ?

też bym się pośmial i umilił chwilkę czasu :stuck_out_tongue:

Nie, nie będę przecież takich rzeczy publicznie wywlekał :wink: Tym bardziej, że w skali całej imprezy to naprawdę szczegół. Poza tym sesja, którą planujemy w ich miejsce będzie myślę nawet bardziej interesująca :wink:

Ciężko jest mi sobie wyobrazić jak sesja HP miałaby być bardziej interesująca (dla przeciętnego widza) niż sesja nVidii, ale czekam z zapartym tchem. :wink:

Ja nie mam do Was pretensji, co najwyżej do nich. A to znaczy, że pora sprzedać wszystko co nvidii i przesiąść się z powrotem na AMD :slight_smile:

A do intela też mam pytania :stuck_out_tongue_winking_eye:

A czy ja gdzieś napisałem, że w to miejsce będzie sesja HP? :stuck_out_tongue:

Krogulec ciekaw jestem co to za niespodzianka, ale tajemnica to właśnie jest urok tejże niespodzianki. A tak poza tym dajcie zbudować atmosferę i napięcie a nie wszystko byście chcieli wiedzieć :smiley: :stuck_out_tongue: Nieładnie [-X :smiley:

Długo wyczekiwana agenda została właśnie opublikowana :wink:

Hmmm a co 29 po 17.30 :wink:

Integracja - część pierwsza :wink: tzn pewnie impreza z grillem ;p

Obcięło coś - już poprawione (uzupełnione)

Patryk Góralowski jednak przybędzie. Podziwiam :slight_smile: I znowu temat wstążki :slight_smile: Jak dla mnie sesja MS zapowiada się równie dobrze jak zeszłoroczna :slight_smile:

Przecież to już było. Szkoda że nie wymyślili nic nowego do zaprezentowania, bo sesje faktycznie prowadzi rewelacyjnie.