A tak w ogóle co trzeba zrobić by uczestniczyć w takim zlocie bo chciałbym się na kolejny załapać jak się uda…
widzę że w tym roku to nawet fotorelacji ze zlotu nie będzie… :roll:
juz jest
o super, ciekawe kiedy bedzie news na głównej
BTW nie działa link do sciagniecia wideorelacji w HD, błąd 403
Chwila, dopiero zaczęliśmy wrzucać Zaraz będzie news i wszystko
oki, bład 403 zażegnany
wielkie dzieki za relacje
To dopiero na stronie HotZlot.pl, za chwilę opublikujemy też na dobrychprogramach bo na stronie Zlotu nie można komentować materiałów.
Duże zainteresowanie filmem, ledwo mam przy pobieraniu 0,5 Mbps, choć łącze mam 4 Mbps.
Ale Wy jesteście w gorącej wodzie kąpani Jeszcze nie było oficjalnej publikacji!
Jak będzie oficjalny news to będą wszystkie materiały, będzie też zdjęty limit na plik z wideo. Trochę cierpliwości
bardzo fajna ta Fotorelacja nie obejmuje wielu ciekawych fotek ale i tak wiele zdjęć + pomysłowy opis tworzą genialny klimat hehe
Jak już zapewne część z Was zauważyła, pojawił się oficjalny news na vortalu wraz z linkami do poszczególnych materiałów.
Gorąco prosimy o komentowanie (pod newsem)!
I tak już zdjęć jest około 170 - znacznie więcej niż przed rokiem, nie chcieliśmy przesadzać
hehe no… to prawda…, fotorelacja jest obszerna i chwała osobie/osobom które wymyślały podpisy do zdjęć, są genialne ogólnie relacja tym bardziej mi się podoba niż zeszłoroczna gdyż w tej ‘akcji’ brałem udział ; ) Teraz już wiem czemu ponad 50 dni zajęło wam stworzenie tej relacji, po prostu chcieliście zadbać o wysoki poziom humoru w niej oraz jakość doboru zdjęć, co z pewnością nie było proste przy tak ogromnej ilości zdjęć od użytkowników Moim skromnym zdaniem Wideorelacja natomiast jest albo robiona “na szybko” (nie mam na myśli tu tego że akcja w filmiku dzieje się bardzo szybko - bo to fajny efekt), albo po prostu ktoś to tworzący miał niewystarczającą ilość materiału wideo do zmontowania 3 minutowego filmiku tak czy inaczej dobrze że się jednak pojawiła, bo słyszałem że w którymś roku wideorelacja nie ujrzała światła dziennego do dziś pozdrawiam i raz jeszcze gratulacje za organizację czegoś tak wielkiego. 8)
Taki był zamiar aby było krótko i dynamicznie by nie zanudzać. Dla tych co byli to i 30 minut byłoby za mało ale jak ktoś nie był to więcej byłoby nudne… Za to jest bardzo obszerna fotorelacja
mi tam wideorelacja baaaardzo się podoba szczególnie sama końcówa haha
oj jak zwykle znajdą się jacyś maruderzy…
Super super, tak w dwóch słowach o całej relacji
eh, Krogulec, Krogulec…