Miejscówka naprawdę bardzo i to bardzo zajefajna Cieszę się, że w tym roku znów jest więcej miejscówek
Owszem, miejsce bardzo przyjemne, a i miłoby było dostać zaproszenie. W końcu może bym miał dokąd się wybrać na wakacje, ponieważ nie mam do kogo i gdzie…
Lewanxd , najpierw pomyśl jak tu szybko osiągnąć pełnoletność
Ale zasadnicze pytanie: jest napisane, iż muszę mieć 18 lat? Owszem, jeśli nie mogę sam to wziąłbym osobę dorosłą (ojca), żeby tylko tam być.
18 lat ukąszone bez tatusia
Temat poruszany co Zlot, odpowiedź zawsze jedna, miejsce dla opiekuna to zabrane miejsce aktywnemu Userowi… Resztę sobie domyśl
To trochę nie fair, gdyż są nastoletni użytkownicy, którzy bardzo by chcieli pojechać, a nie mogą, bo nie mają 18 lat. Ale w tej sprawie to moze wypowie się jakiś organizator?
Swiat ogolnie jest nie fair
Kto mialby takiego niepelnoletniego “nianczyc”, i kto mialby wziac za niego odpowiedzialnosc na siebie ?
Dlatego pewne imprezy, jak i ta, sa dla pelnoletnich.
A kto powiedział, ma być sprawiedliwie? Życie to nie bajka, nie podrapie cię po jaj… :mrgreen:
Hej,
Standardowo, co zlot pojawiają się takie pytania i zarzuty, że jak to tak może być. Że przecież będzie zgoda rodziców i takie tam. A jakby coś się stało? Odkąd pamiętam zawsze przed zlotami były takie niuanse - teraz poczekajmy jeszcze na informacje dotyczące alkoholu… :x
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wiem że byś chciał się z nami zintegrować, no ale no niestety zasady są zasadami i od 7 lat są niezmienne i wątpię aby ktoś z redakcji by pozwolił.
Musisz przeczekać, na HZ świat się nie kończy, na HZ świat się zaczyna
Wiesz nie chcę cię obrazić ale większość 15-16 latków ma inne myślenie niż ktoś kto ma 19-i więcej latek.
Warto poczekać cierpliwie, np: nasz kolega Banan jeszcze ma do odczekania 2 latka (brzmi jak więzienie ale tak nie jest) ale wierz mi opłaca się no i zacznij od udzielania się na blogu i na forum przede wszystkim
A ja ma taką mała propozycję, jeśli chodzi o HZ.
Zaprośmy tego oto jegomościa (patrz link)
Zapewne urozmaiciłby nam zawody w tańcach . Myślę, że znalazłby godnych siebie przeciwników na HZ
:mrgreen:
wieszak , chyba tylko Ryan dał by mu radę na jednej macie a nie na dwóch
Hej,
Myślę, że Krogulec też dałby radę. :razz: Dlatego w tym roku będzie miał maty w wersji hard - będzie tańczył tyłem albo przy wyłączonym monitorze.
Pozdrawiam,
Dimatheus
a kto kupi taki sprzęt ?
A to już zmartwienie redakcji, jakoś od 4 lat nie było z tym problemu i nie tylko z “takim” sprzętem
#-o nie o taki sprzęt rozchodzi =D> 45%
Leszku obejrzyj dostępne na stronie relacje z poprzednich zlotów a będziesz miał jasność o jaki sprzęt chodzi. :razz:
rozumiem że znajomy ?
kurczę do zlotu zostało już niecałe 64 dni