Jakąś już masz
Ale oczywiście, że przeczytałem cały wątek i wiem, że te słowa padły:
Zamek Ryn był bardzo fajny, dla wielu “najlepszy”, dużo ludzi to potwierdza, niemniej z prywatnych rozmów z Leszkiem (Krogulcem) wiem, że najwyższym uznaniem redakcji się nie cieszył.
Też jestem ciekawy co w tym roku redakcja wymyśliła i co załatwia.
No ciekawe ciekawe, ciekawe co to za obiekt
Ale znając redakcje i ich pomysły będzie to prawdziwa petarda
Jaki tu spokój… nanananaaa…
To się nazywa cisza przed burzą
Stauros - Jaki Tu Spokój?
Wszyscy z niecierpliwości czekają na info - ja też - widzę nowe posty - myślę że czas na konkret, a tu nic …
Dokładnie… A co do braku info - może redakcja dokupuje mocniejszy sprzęt aby wytrzymał DDOSa rejestracyjnego
Tak, chyba jedyna zimowa burza
Tak tylko taka zimowa burza naprawdę będzie HOT, a za 5 dni WIOSNA
BTW.
Kurcze jakoś umknął mi ten ważny temat! Fajnie, że termin już jest dograny. Tylko teraz kto się załapie i gdzie będzie!
Najwyższy czas rozstrzygnąć nasz mini-konkurs Zwycięzcą okazał się… Leszek2204, który prawidłowo odgadł, że tegoroczny HotZlot odbędzie się w Zamku Kliczków:
Do zwycięzcy powędruje koszulka i smycz dobrychprogramów, oprogramowanie i zestaw różnych gadżetów.
Więcej informacji możecie znaleźć tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Spotkajmy-s … 39499.html
Jednocześnie przepraszam, że tyle musieliście czekać na rozstrzygnięcie - dogrywaliśmy kwestie formalne i chcieliśmy opublikować oficjalne info wraz z zaległą fotorelacją z ostatniego HotZlotu. Niestety to drugie (jeszcze) się nie udało… Intensywnie pracujemy nad nową wersją portalu, do tego dochodzą bieżące obowiązki - nie tylko aktualizacja portalu ale różne akcje specjalne i konkursy, które organizujemy dla Was. Krótko mówiąc nie ma lekko Ponieważ prace nad fotorelacją się przeciągały, nie chcieliśmy już dłużej czekać z oficjalnym ogłoszeniem, ale co się odwlecze to nie uciecze
Leszku2204 optymisto - gratulacje
Również Gratulacje dla Leszka, miał “czuja”
Tegoroczny HZ zapewne będzie wyjątkowy, jak każdy poprzedni
=D> a może w nagrodę :roll: zaproszenie podeślą :x
Gratuluję szczęśliwcowi.
Nie ma co już dywagować, bowiem sam DP ujawnił miejsce, mianowicie Zamek Kliczków http://www.dobreprogramy.pl/Spotkajmy-s … 39499.html. Nie wiem, czy załapię się na Zlot (nie mam weny do blogowania), jednak z uwagi na położenie zamku w Osiecznicy http://www.turystyka.dolnyslask.pl/content/view/73/68/ (odległość do Wrocławia 130 km) nie zaszkodziłoby dodać do programu HotZlotu możliwość zwiedzania siedziby DP we Wrocławiu przynajmniej w pakiecie rozszerzonym (np. na koniec imprezy przed pożegnaniem z uczestnikami).
Hej,
Gratulacje, gratulacje. I cóż więcej - fajnie, że wiadomo o Zlocie już nieco więcej. Znowu południowa Polska, więc dojazd samochodem zajmie co najwyżej kilka godzin… Zapowiada się pysznie. Oczywiście trzeba się jeszcze na Zlot dostać.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Miejsce, po przejrzeniu linków podanych przez Krogulca na portalu, bardzo mi się podoba i jakoś w ogóle mnie nie dziwi, że południe Polski, a konkretnie okolice Wrocławia, mają powodzenie. :biggrin:
Ano ! Przepiękne tereny przy Zameczku Będzie się gdzie wyszaleć zlotowiczom