HotZlot 2014 - wątek ogólny

Ja także dostałem zaproszenie :smiley: Dzięki i do zobaczenia na miejscu :smiley:

To to już po spaniu hehe :smiley: Dziękuję i do zobaczenia juz niedługo! Jutro lecę klepnąć urlop :stuck_out_tongue:

Z wielką przyjemnością dziękuję za zaproszenie do rejestracji na HotZlot 2014, czyli ósmy zlot czytelników portalu dobrychprogramy.pl, który odbędzie się w dniach 4-6 lipca w hotelu Zamek na Skale koło Lądka Zdroju. 

Opłacone , urlop zaklepany, więc pozostaje tylko czekać :slight_smile:

Hej,

Wielkie dzięki za zaproszenie. Urlop zarezerwowany, więc można się zarejestrować i odliczanie rozpocząć. :slight_smile:

silvax - załatwione. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dzięki za zaproszenie! W tym roku cieszę się tym bardziej, że faktycznie mam pracowity rok za sobą i rilaks przy piwku z ekipą z DP na Zamku na Skale to najlepsze co mogło mi się przydarzyć! I obiecuję w tym roku nie pochorować się na imprezę i nie leserować w pokoju jak w ubiegłym :smiley:

/me na pokładzie :wink:

Ja także jadę!

I tak się nie łudzę tylko grzecznie czekam na losowanie :wink:

Bardzo dziękuję za zaproszenie.

Wygrałem zaproszenie !:slight_smile:

Można się spóźnić 1 dzień?

@Jaro070, nie sądzę, chyba że Redakcja zrobi wyjątek.

Ja właśnie zrobiłam przelew :wink:

Hej,

Jaro070 - czyli jednak się spotkamy. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Gdyby nie wiek, spotkalibyśmy się w zeszłym roku.

Szczęśliwi Ci co rano wstają i zaproszenie dostają! Semtex melduje gotowość Zlotową :lol: Dziękuję bardzo :wink:

GBM melduje gotowość na HZ. Pierścieniowcy, zbierają się w kupę z tego co widzę :stuck_out_tongue:

A będziesz miał w tym roku te “małe chińskie rączki” ? :wink:

Ty zawsze musisz coś wygrać :smiley:

A tak spotkamy się w tym :slight_smile: W sumie ciekawa sytuacja - dwóch ludzi z Bieszczadów jedzie na drugi koniec Polski by razem napić się piwa :smiley:

Dostałem zaproszenie. Rejestracja przebyta i opłacona no nic jakoś do tego lipca wytrzymać :stuck_out_tongue:

Ja swój wypuściłem jak tylko zaproszenie dostałem, a miało to miejsce tuż po północy :smiley:

Proponuję hibernację na ten czas, żeby szybciej zleciało :wink:

Ja swoje dostałem o godzinie 0:24 - trudno to nazwać ranem :smiley: Do godziny 1:00 miałem wypełnioną rezerwację i wysłany przelew :smiley:

No a ja czekam dalej :stuck_out_tongue: