Ja także dostałem zaproszenie Dzięki i do zobaczenia na miejscu
To to już po spaniu hehe Dziękuję i do zobaczenia juz niedługo! Jutro lecę klepnąć urlop
Z wielką przyjemnością dziękuję za zaproszenie do rejestracji na HotZlot 2014, czyli ósmy zlot czytelników portalu dobrychprogramy.pl, który odbędzie się w dniach 4-6 lipca w hotelu Zamek na Skale koło Lądka Zdroju.
Opłacone , urlop zaklepany, więc pozostaje tylko czekać
Hej,
Wielkie dzięki za zaproszenie. Urlop zarezerwowany, więc można się zarejestrować i odliczanie rozpocząć.
silvax - załatwione.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dzięki za zaproszenie! W tym roku cieszę się tym bardziej, że faktycznie mam pracowity rok za sobą i rilaks przy piwku z ekipą z DP na Zamku na Skale to najlepsze co mogło mi się przydarzyć! I obiecuję w tym roku nie pochorować się na imprezę i nie leserować w pokoju jak w ubiegłym
/me na pokładzie
Ja także jadę!
I tak się nie łudzę tylko grzecznie czekam na losowanie
Bardzo dziękuję za zaproszenie.
Wygrałem zaproszenie !
Można się spóźnić 1 dzień?
Hej,
Jaro070 - czyli jednak się spotkamy.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Gdyby nie wiek, spotkalibyśmy się w zeszłym roku.
Szczęśliwi Ci co rano wstają i zaproszenie dostają! Semtex melduje gotowość Zlotową :lol: Dziękuję bardzo
GBM melduje gotowość na HZ. Pierścieniowcy, zbierają się w kupę z tego co widzę
A będziesz miał w tym roku te “małe chińskie rączki” ?
Ty zawsze musisz coś wygrać
A tak spotkamy się w tym W sumie ciekawa sytuacja - dwóch ludzi z Bieszczadów jedzie na drugi koniec Polski by razem napić się piwa
Dostałem zaproszenie. Rejestracja przebyta i opłacona no nic jakoś do tego lipca wytrzymać
Ja swój wypuściłem jak tylko zaproszenie dostałem, a miało to miejsce tuż po północy
Proponuję hibernację na ten czas, żeby szybciej zleciało
Ja swoje dostałem o godzinie 0:24 - trudno to nazwać ranem Do godziny 1:00 miałem wypełnioną rezerwację i wysłany przelew
No a ja czekam dalej