HotZlot 2014 - wątek ogólny

Zobaczymy, zobaczymy, ale na pewno nie będą te co w ubiegłym roku :wink:

Z Lwówkiem raczej się nie dogadamy - nie są chyba logistycznie przygotowani na obsługę takich eventów, natomiast jak wszystko dobrze pójdzie to będzie inne fajne piwo :slight_smile:

Byle nie jakieś koncernowe siki.

Panie Krogulcu, a karkówka będzie? - że się tak skromnie zapytam :clever:

Przez Ciebie na kartki pewnie :stuck_out_tongue:

Będzie, będzie, ale dla Ciebie wprowadzimy limit :wink:

ale nie za duży żebym głodny nie chodził :stuck_out_tongue:

Ruszyła rejestracja! Właśnie wysyłamy pierwszą pulę zaproszeń :slight_smile:

No i dzisiaj już nie zasnę :slight_smile:

Wszystkim, którzy liczą/czekają na zaproszenie sugeruję sprawdzić czy maile w Waszych profilach są aktualne (niedawno rozmawiałem z pewną osobą, która była nawet nieco na nas obrażona, że od 2 lat nie otrzymywała zaproszeń na HotZlot, tymczasem okazało się, że mail w profilu jest po prostu nieaktualny i zaproszenia szły w kosmos… :wink: ). Nie zaszkodzi także zerknąć czy coś nie wpadło do spamu… 

Jeżeli nie ma zaproszenia to uszy do góry - poszła dopiero pierwsza pula, zawsze można też próbować szczęścia w losowaniu (do czego zachęcamy).

Oh cóż za niespodzianka. Jestem totalnie zaskoczony! :stuck_out_tongue: To wyróżnienie nobilituje mnie do dalszej, aczkolwiek jeszcze bardziej wzmożonej pracy na rzecz chwały blogów!

A tak serio - to bardzo dziękuję za zaproszenie. Już potwierdzone, jeszcze tylko wpłata i odliczanie dni :slight_smile:

Bardzo dziękuję za zaproszenie :D Swoją drogą, jak ustawić taki magiczny napis “Uczestnik HotZlotu”?

Aaaaaaaaaaaaa

Dostałem zaproszenie, jaram się :slight_smile:

DZIĘKUJĘ DROGA REDAKCJO :slight_smile:

Dziękuję za zaproszenie :slight_smile: To już drugie, jakie dostałem i po raz drugi nie mam pojęcia, czym sobie zasłużyłem na ten zaszczyt :slight_smile:

Będzie trzeba szukać szczęścia w losowaniu :slight_smile:

Ten podpis dostaniesz po zakończeniu zlotu, bo póki co jeszcze nie byłeś uczestnikiem :slight_smile:

Aha i bardzo dziękuję za zaproszenie zgłoszenie rejestracyjne już poszło :slight_smile:

Byłem rok temu i coś nie otrzymałem xP

Bo się nie upomniałeś :slight_smile: Ja się upomniałem i odpowiedni podpis dostałem :slight_smile:

Zatem gdzie się mam zgłosić? xP Pisałem też swego czasu w sprawie zmiany name i zero odzewu ;

Przepraszam za błąd :slight_smile: Jeśli byłeś rok temu to poproś któregoś z moderatorów o ustawienie podpisu. Widocznie zwykłe niedopatrzenie :slight_smile:

Aj tam, od razu przepraszać :smiley: Dzięki za informacje, miłej nocy życzę ^^