HotZlot 2014 - wątek ogólny

Jak  się będziesz  ładnie  uśmiechał  do  fotki Zbigniewa  na Zlocie  w ramach promocji wszystko Ci skorygujemy   :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=tpSoFDlQizM

Tak mi się skojarzyło :smiley:

Będzie ognisko to się opali równomiernie :smiley: Na chwilę z rożna zdejmiemy Overa i zrobimy miejsce, jeśli chcesz.

Nas dwa razy nie trzeba prosić :smiley:

Uśmiechał się będę, ale czy ładnie, to już kwestia subiektywnej oceny :slight_smile: Liczę jednak na zdolności Zbigniewa w zakresie retuszu :wink:

Skojarzenie z wszech miar słuszne, z tym że w moim przypadku problem dotyczy całego zakresu mnie, a nie tylko twarzy :smiley:

Doceniam zaangażowanie, jednak instynkt samozachowawczy nakazuje mi wykazać daleko idącą ostrożność w korzystaniu z tego typu ofert :smiley:

Twój wybór ale pamiętaj że ryzykujesz nierównomierna opalenizną :stuck_out_tongue: Chcieliśmy tylko pomóc :smiley:

Nie mówię nie, ale przed podjęciem decyzji skonsultuję się z lekarzem lub farmaceutą, bo opalanie nad ogniskiem szkodzi zdrowiu, jak ostrzega minister zdrowia, szczęścia, pomyślności :wink:

Dokładnie tak, a do tego jak wygrasz Warszawę 223 nikt nie będzie zwracał uwagi na wszelkie twoje asymetryczności. Tylko na wspaniałą gablotę i szofera, który może podczas jazdy mieć na głowie angielski cylinder. Tak przestrzennych i wygodnych aut już się nie produkuje :wink:

Nikt dotychczas się nie skarżył, że mu zaszkodziło … :D 

To ja zaczekam na recenzję Overa, o ile przeżyje opiekanie :smiley:

On będzie miał “Program Rozszerzony” i potem kontakt z nim może być … eee … trochę utrudniony :slight_smile:

Dajcie mi się zarejestrować to może mnie wylosuje maszyna :smiley:

A wiesz że już dawno po losowaniu ??

A wiem, ale tyczyło się to rezygnacji freyah x)

zmiana avka  https://www.youtube.com/watch?v=_yd_7kNk8b0#t=256

ja wiem bo mam szklaną kule ale nie powiem

Kabaret Potem - Dama na wieży

https://www.youtube.com/watch?v=9ruDMD-YBVI :P

Teraz to już łatwo się domyślić :smiley:

Piszesz tak jakby już teraz ten kontakt był łatwy i przyjemny

Niezmiennie od lat powtarzam, że na HotZlot (i w ogóle!) znacznie lepsza jest chłodna aura, niż upał. Gdy jest trochę chłodniej zawsze można coś założyć, gdy jest za gorąco, to nie zawsze można coś więcej zdjąć.

Ekstremum i swoje piekielne oblicze na Zlocie pogoda pokazała w zeszłym roku, gdy temperatura w cieniu dochodziła do 37°C, a w słońcu do… a nawet nie wiem, bo powyżej 50°C mózg mi, tak jak większości, się rozpływał.

Ludzie chyłkiem i tylko w cieniu przemykali z hotelu na stołówkę, a na sesjach, które były na poddaszu bez klimatyzacji, kłębił się tłum mocno spoconych ciał.

Mój apel do Zeusa na ten rok? Średnio zachmurzone niebo, bez deszczu, temp. max. 19°C, min. 14°C, bezwietrznie. Tyle moje marzenia, niekoniecznie zgodne oczywiście z waszymi, na dodatek mało realne w tym polskim zagłębiu gorąca.

Aby wszyscy jednak byli zadowoleni, to każdy powinien mieć taką pogodę, jaką chce. Nie wiem, czy to realne, w jednym miejscu i czasie różne pogody, ale to już zostawiam Zeusowi. Skoro taki wszechmocny, to niech się wykaże. A co.

W końcu HotZlot jest raz do roku. :slight_smile:

ja chcę 25 stopni. w końcu jest lato  8)

Prognoza pogody może być dokładna do 3 dni w naprzód tydzień bądź więcej to tylko spekulacje i w 90% się nie sprawdzają. (takie swoiste wróżenie z fusów).

Jak dla mnie 14 stopni to za zimno optymalnie to 20-25 :slight_smile:

żeby słoneczko było, ale bez upału :slight_smile: